От всички възможни решения избирай най-доброто. Не най-обещаващото, не най-рационалното, не най-прогресивното, и разбира се не най-ефективното, а най-доброто!

 
Овен

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато ми казват, че трябва да преодолея ината си, защото знам, че да държиш на убежденията си не е инат, а сила, воля и смелост - да си себе си. 

Телец

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато ми казват, че не проявявам инициатива и се движа по течението - аз знам, че всяко нещо се случва, когато трябва да се случи. И ако трябва да се случи.

Близнаци

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че съм непостоянен, защото знам, че нищо в живота не е постоянно. Освен самата промяна. И че именно променяйки се, се превръщаме в истинските себе си.

Рак

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че не трябва толкова да се фокусирам върху другите, защото знам, че да поставяш пред себе си тези, които обичаш, значи просто, че... умееш да обичаш.

Лъв

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че съм много авторитарен, защото знам, че има два вида хора - лидери и такива, които ги следват. И аз просто съм роден от първите...

Дева

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че твърде много планирам, защото знам, че късметът всъщност е, когато случаят срещне добрата подготовка. И аз смятам да съм подготвен...

Везни

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че давам съвети, без да са ми искани - да споделиш своята гледна точка може само да помогне да се открие истината. Стига да искаш да го направиш.

Скорпион

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че е време да порасна. Сводобният дух не е привилегия на младостта, а на свободната душа. И моята просто е такава.

Стрелец

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че се опитвам да спечеля всеки, защото аз просто наистина виждам и харесам красивото у всеки. И това е нещо, с което съм богат, а не нещо, което ме ограбва.

Козирог

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че съм твърде саможив - аз просто съм човек, който няма нужда от огромен брой приятели, а само от истински. Макар и няколко.

Водолей

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че съм вечно недоволен, защото да си недоволен значи да си критичен. А да си критичен значи да не се задоволяваш с посредственото. Значи да си различен.

Риби

Обещавам си, че няма да обръщам внимание, когато някой ми казва, че съм наивно романтичен, защото знам, че да си романтичен не показва наивност, а чувствителност и чувственост. И вяра в любовта.