Без значение на колко години стават децата им, майките винаги са готови да направят всичко възможно за тях. Историята на Ада Кийтинг, 98-годишна майка, стана известна в интернет, защото жената се премества в старческия дом на сина си, за да се грижи за него. Синът ѝ имал нужда от нея и тя била до него. Ада Кийтинг е наистина невероятна жена!

Ада може да е възрастна, но все още знае кое е най-доброто в ситуацията. Изглежда, че и майката, и синът са щастливи и се радват на компанията си.

През 2016 г. Том Кийтинг, синът на Ада, се премества в дом за възрастни в Ливърпул, защото се нуждаел от повече грижи, отколкото можел да получи у дома. Година по-късно Ада също се премества там, защото не могла да понесе да е далеч от него. Днес двамата обичат да прекарват много време заедно в дома за възрастни като гледат телевизия и играят игри.

„Всяка вечер казвам „Лека нощ“ на Том в стаята му и го посрещам с „Добро утро“. Когато се върна, идва при мен с протегнати ръце и ме прегръща силно. Никога не спираш да бъдеш майка“, споделя Ада.

Тази трогателна история е поредното доказателство за силата, чистотата и безкрайността на майчината обич!