Всяка влюбена жена се пита дали половинката й я обича, или всичко е заблуда. Ето как да си отговориш на този въпрос!

 

Наблюдавай го!

Лесно ще разбереш дали той те обича и е влюбен в теб, ако наблюдаваш поведението му, мимиките, жестовете, погледите. Влюбеният мъж си личи отдалеч, само трябва да имаш очи, за да го забележиш. Обърни внимание на начина, по който те гледа. Анализирай поведението му в твое присъствие. Има голямо значение дали е леко притеснен и нервен, дали се владее изцяло, или търси постоянно зрителен контакт.

 

Как се държи с другите жени?

Показва ли по-различно отношение спрямо теб в сравнение с другите жени? Кара ли те да се чувстваш специална? Позволява ли си да флиртува пред теб и преминава ли позволената граница? Отговори си на тези въпроси и сама ще разбереш дали държи на теб и колко са сериозни намеренията му.

 

Кавалер ли е?

Влюбеният мъж няма да те остави да носиш тежките чанти и ще ти предложи помощта си, без да се налага да го молиш.  Той ще ти отвори вратата, ще ти предложи да те закара, за да не пътуваш с градския транспорт.

 

Колко често ти се обажда?

Обажда ли ти се без повод? Интересува ли се от проблемите ти и прави ли опити да помогне да ги разрешиш? Обърни внимание и на това дали ти определя среща всеки път, или никога не се ангажира, а ти звъни в последния момент.