Отново ще се върнем на асторлогията, защото там се крият много повече отговори, отколкото си мислим. Изхождайки от зодията, можем да си направим много изводи за характера на мъжа срещу нас. Така ще разберем, че има някои господа, които се стряскат от заветното "Обичам те!", но това не означава, че не усещат същото спрямо вас. Много хора трудно намират начин да изразят любовта си, защото всеки я разбира по рзличен начин, затова решихме да ви помогнем малко, взимайки под внимание зодията му.

Ако наистина обичаш някого, се оказва доста трудно да му го кажеш понякога. Не забравяйте, че любовта може да бъде изразена по толкова различни начини, че възможностите са хиляди. Намерете най-правилния за вашия човек.
Всеки зодиакален знак предпочита различни начини за израз на любов.

1. Овен

Най-добрият начин да покажете на някой от зодия Овен, че го обичате, е правейки романтични, малки изявления. Точно тогава, когато е подготвен най-малко. Изпечете му кексчета – нямате представа колко ще ви бъде благодарен, че сте отделили време за него, само за да го зарадвате. Ще бъде очарован и ще постигнете желания ефект.

2. Телец

Телците обичат да бъдат докосвани. Изключително чувствителни са към масажи. За тях това е начин да се почувстват обичани и обгрижени. След тежък ден обърнете внимание на тялото му – масаж, ароматна вана, прегръдка. Ще видите колко положителни резултати ще имате.

3. Близнаци

Ако искате мъжът от тази зодия да усети любовта ви, поднесете му малък, символичен подарък. Те обичат да бъдат изненадвани. Това ще му покаже, че мислите за него и сте вложили идея, за да го зарадвате. Не само, че ще се почувства обичан, той ще се почувства поласкан.

4. Рак

Гледайте любимия му филм заедно! Докато се случва, пригответе пуканки или нещо домашно за хапване. Оцените ли качеството на филма, който е избрал, той ще се почувства най-щастливият мъж. Един толкова мъничък жест ще го накара да засияе от щастие.

5. Лъв

Несъмнено най-ефикасния начин да покажете любов към този човек е като му оказвате нужното внимание! Той трябва да усеща, че вие си прекарвате добре с него. Независимо дали сте на ресторант, или бар, или кино. Показвайте го, защото това е неговият начин да се чувства сигурен.

6. Дева

Този мъж трябва да усеща сигурност. Да му покажете, че може да разчита на вас, във всякакъв аспект, е най-важното нещо за него. Тогава ще ви позволи да покажете пълния потенциал на любовта си. Бъдете точни и сигурни, когато планирате нещо заедно и по-добре не закъснявайте.

7. Везни

Те също обичат малките романтични жестове. Изпратете му шоколад или бонбони, независимо, че не е Денят на влюбените. Опредлено ще се почувства специален. Ще му хареса идеята, заложена зад всичко това, а самото действие ще го очарова изключително много.

8. Скорпион

Четете книги, дами! И то книгите, които той ви е препоръчал. Забелязали ли сте, че винаги говори за заглавията, които му харесват. Това го вдъхновява. Представете си как ще се почувства, ако вие се включите активно в разговора и коментирате заедно. Какво по-хубаво от това да се поинтересувате от нещата, които обича?

9. Стрелец

Изненадайте го с пътуване. Те живеят с приключение и спонтанност в ежедневието си. Това ми помага да презаредят и да се вдъхновят. Планирайте малка ваканция – изненанда, която ще е само ваша. Освен това ще откриете колко е хубаво да провокираш приключения в живота си.

10. Козирог

Малък акт на доброта е абсолютно достатъчен за Козирога. Например изчистете дома му без да знае, защото той е прекалено зает да го направи сам. Ще се почувства обгрижен и бъдете сигурни, че ще оцени жеста!

11. Водолей

Просто пегръщайте! Водолеите имат нужда от това. Представителите на тази зодия може да се почувстват некомфортно, ако се стигне до специални жестове и актове на романтика. Важното за тези мъже е да се чувстват удобно, а това е най-хубавият начин да го постигнете.

12. Риби

Обичате мъж от зодия Риби? Тогава го гледайте продължително в очите. Те обичат този контакт, защото им носи много интимност. Ще усетите как ще се задълбочи връзката ви, защото както знаем – очите говорят!

Мили дами, да покажете любов е най-красивия акт. Действайте смело и според усещанията си. Те винаги са най-правилното решение.