Приятелят и партньор на Кърсти Али Джон Траволта се включи в Инстаграм, за да отдаде почит към актрисата, която почина на 71 години.

'Кърсти беше една от най-специалните връзки, които някога съм имал. Обичам те, Кърсти", заяви 68-годишният Траволта. "Знам, че ще се видим отново".

Траволта и Али се срещнаха във филмите от серията "Виж кой говори" - "Виж кой говори" от 1989 г., "Виж кой още говори" от 1990 г. и "Виж кой говори сега" от 1993 г. - в които изиграха съответно Джеймс и Моли.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

 

През 2018 г., докато участваше в британското предаване Celebrity Big Brother, Али разказа за симпатиите си към холивудската звезда, които се простират и в романтична област.
“Мисля, че целунах Траволта” - каза Али за актьора, който е съмишленик на Сциентоложката църква. "Почти избягах и се омъжих за Джон. Обичах го и все още го обичам. Ако не бях омъжена, щях да отида и да се омъжа за него и щях да бъда в самолет, защото той има собствен самолет'.

Али казва, че нито тя, нито Траволта са действали според романтичните си инстинкти един към друг, тъй като по това време тя е била омъжена за Паркър Стивънсън, а той е бил женен за покойната Кели Престън (която умира от рак през 2020 г.)

Али разказва за връзката си с Траволта в интервю в подкаста The Dan Wootton Interview през септември 2018 г. "Джон би се съгласил, че беше взаимно, че се влюбихме един в друг", каза тя и отбеляза, че да се съпротивлява на романтиката е било "едно от най-трудните неща", които някога е трябвало да направи.

Тя споделя: 'Ще кажа, че това е едно от най-трудните неща, които някога съм правила, най-трудното решение, което някога съм взимала, защото бях лудо влюбена в него - чувствахме се добре заедно и много се разбирахме. Това не беше сексуална връзка, защото няма да изневеря на съпруга си.

'Но, знаете ли, мисля, че има неща, които са много по-лоши от сексуалните отношения, от това да изневериш на някого по този начин. Смятам, че това, което направих, е дори по-лошо, защото всъщност си позволих да се влюбя в него и да остана влюбена в него дълго време'.