Френският маникюр е класика, изпитана във времето, но дори и тя се трансформира от сезон на сезон. Какви дизайни на ноктите ще бъдат модерни през идващите есенни месеци?
Ако искаме да сме в тон с актуалните модни тенденции, трябва да се вслушаме в съветите на експертите по маникюр и инфлуенсърите.
Ние от Dama.bg днес за вас съставихме списък с най-добрите идеи за есенния френски маникюр 2022.

Щампа с животни

Експертите по ноктопластика предлагат на любителите на модата нова тенденция - леопардов принт, който се съчетава добре с класиката. Щампата с хищник в дует с френски маникюр дава наистина луксозен ефект. Може да се изработи както в матови, така и в наситени ярки цветове. Всичко зависи от личните предпочитания.

Обратен френски маникюр

Изпитаната във времето класика се заменя от смела и оригинална тенденция. През 2022 г. набра популярност дизайна на обратния френски маникюр – интерпретация на класическия, но лунната извивка е в основата на нокътя. Обратният френч вече успя да привлече вниманието на много момичета и те с желание експериментират с различни негови варианти.

Черно-бял френски маникюр

Играта на контрасти винаги е привличала вниманието. Тази есен изпитаната във времето тенденция отново спечели заслужено място и украси ноктите. В допълнение към черното и бялото специалистите по маникюр съветват да се добавят матово покритие и кристали, така че маникюрът да блести със свежи цветове.

Диагонален френски маникюр

Пред есен 2022 ще бъде модерна диагонална версия на френския маникюр, при която лунната извивка се изпълнява не от ръба на нокътя, а диагонално, покривайки само единия ъгъл на нокътната плоча. Комбинацията от няколко нюанса едновременно изглежда страхотно.

Ефектен прозрачен френч

Той никога няма да загуби актуалност поради своята гъвкавост. Прозрачният френси е нежен и естествен. Можем да го изберен за ноктите си, когато имаме желание ръцете ни да изглеждат красиво, светло и елегантно. Ако искате да съживите класиката, можете да добавите кристали.

Двоен френски маникюр

Френският маникюр си е класика – изчистен и елегантен. Тази есен особено актуален ще бъде двойният френски маникюр. При него имаме два полумесеца - в горната и долната част на нокътя. Може да смесвате различни цветове или да се придържате към един нюанс. Може да добавите злато и сребро, геометрични форми и, разбира се, асиметрия.

Многоцветен френч

Искате ли да се развеселите? Тогава обърнете внимание на идеята  с многоцветни върхове на ноктите. През есента на 2022 г. този дизайн със сигурност ще бъде забелязан върху ноктите на много любители на модата. Експертите препоръчват използването на матово покритие в комбинация с весели летни цветове. Между другото, тенденцията вече мигрира от летния към предстоящия есенен сезон, за да ви напомня за най-доброто време от годината.