Есента наближава бързо, а вие знаете какво означава това! Точно така, големи удобни пуловери, ботуши, по-студено време и вампирски цветове.

Един от най-добрите начини за украса е лакът за нокти, а есента изисква по-тъмни цветове! Но как да изберем кой от тях да изпробваме? Всички ние имаме своите цветове за нокти за всеки сезон и за ваш късмет зодиакалният ви знак отново идва на помощ с есенния цвят, който е най-подходящ за вас през студените месеци.

Овен: Тухлено червено

Дамите Овни са истински огнени момичета и тази есен, всичко, което трябва да направят, е да покажат на света същността си. Тази есен заложете на тухлено-червените нюанси с оранжев или червен цвят! Носенето на тухленочервен нюанс добавя интерес към класическия червен есенен лак за нокти, който всички вече познаваме и обичаме!


Телец: Мавруд


Маврудът е един от най-подходящите цветове за нокти през есента! Има толкова много нюанси на лилавото, които изглеждат толкова ласкаво за всички тонове на кожата, а за ваш късмет, Телци, това е вашият щастлив цвят! Тази есен изпробвайте есенен лак за нокти в цвят мавруд и бъдете късметлии през целия сезон! Без значение какъв е цветът на кожата ви, този лак ще ви стои невероятно и ще получавате комплименти през цялата есен! Не само че е прекрасен цвят, но е и много романтичен, което е идеално за вас!


Близнаци: Термален


Може би сте чували веднъж или два пъти, че можете да бъдете доста горещи и студени, така че би било логично есенният ви лак за нокти да е термален! Термолаковете за нокти са толкова забавни, защото те буквално ще променят цвета си в зависимост от температурата! Това е идеално за падащите температури през есента, защото ще можете да изпитате пълния потенциал на термолаковете за нокти!

Рак: Руж'

Като Рак сте по-срамежливи и резервирани от другите знаци. Държите се настрана от хората, но имате красива душа и сърце, а щом хората ви опознаят, остават с вас за цял живот! Тази есен прегърнете срамежливата си страна и изпробвайте лак за нокти с цвят на руж! На пръв поглед ружът може да не изглежда като есенен цвят лак за нокти, но той напълно е такъв! Ружът е неутрален цвят, който изглежда ласкаво за всички тонове кожа. Това е много удобен за носене цвят, но в същото време е великолепен!

Лъв: Оранжево и златно

Кралицата на джунглата изисква внимание, а оранжево-златистият лак за нокти ще ви го осигури! Като Лъв, вие сте цветовете на есента... приемете това! Тъй като сте толкова уверени и огнени, изпробвайте по-ярки или по-смели нюанси, които невинаги се възприемат като есенни цветове за лак за нокти! Вие сте един от малкото знаци, които могат да накарат летните нюанси да изглеждат като есенни и могат да убедят хората, че са есенни цветове! Вие сте инициатор на тенденции и ние ви обичаме за това!

Дева: Сапфир

Като Дева вашият вълшебен камък е сапфирът. Сапфирът носи спокойствие и защита... и също така е фантастичен есенен цвят лак за нокти! Сапфирът е великолепен нюанс на синьото, който е по-удобен за носене от другите нюанси, защото е толкова дълбок! Можете да изберете кремообразен сапфирен нюанс, но ако искате да се откроите, изберете блестящ нюанс, който ще изглежда като разтопен сапфир върху ноктите ви!

Везни: Мед и розово злато


Знаете ли, че всеки зодиакален знак си има определен метал? И като Везни вашият е меден, което е идеалният цвят за есенния ви лак за нокти! Меденият цвят е идеален за есента, защото създава усещане за падащи листа и изглежда фантастично върху всеки!
Но не всеки обича медения цвят и ако сте от тези хора, опитайте с нюанс на розово злато! Цветето на Везните е розата, а когато смесите мед и роза заедно, какво ще получите? Разкошен нюанс на розово злато, който всички обичат!

Скорпион: Бордо

Вие сте знакът на есента, Скорпиони, и също така сте най-загадъчният. Затова е логично есенният ви цвят лак за нокти да е класическият цвят на есента: бордо. Не само че бордото е перфектният есенен цвят, но е и вашият късметлийски цвят! Всички нюанси на вампирското червено ви издигат до най-високо ниво, така че защо да не го носите през цялата есен? Но като Скорпион вероятно вече носите този цвят, така че опитайте нещо малко по-различно! Потърсете блестящи или бляскави нюанси.

Стрелец: Тъмно лилаво

Като Стрелец вие винаги търсите приключения и сте отворени за нови идеи и преживявания. Вие сте различен вид художник и дълбоко цените естественото изкуство на света - природата. Ето защо е логично цветът на есенния ви лак за нокти да е тъмнолилав - цветът на артистичното. Наситено лилавото е идеално за студените есенни дни и ще ви вдъхнови за творчество и приключения, дори когато навън вали дъжд!

Козирог: Горско зелено

Като Козирог вие сте земен знак и вероятно сте лидерът на земните знаци. Ако Майката Земя имаше зодиакален знак, той вероятно щеше да бъде Козирог! Затова е логично есенният ви цвят лак за нокти да бъде цветът на природата: горско зелено.
Наситено зеленото е великолепен цвят за есента и много напомня на буйните гори, които растат от есенните дъждове! Изпробвайте тъмнозеленото, което ви напомня за разходка из централния парк, и се вдъхновете от своя земен знак!

Водолей: Кобалт

Като Водолей вие винаги сте били възприемани като уникални и иновативни. Обичате да правите неща, които другите хора не биха си помислили да направят! И тъй като сте носител на водата, вашият цвят очевидно е синият! Но не просто синьо... електриково синьо, известно още като кобалт! Обичате да се изявявате и с яркосиния лак, който хората обикновено носят през летните месеци, определено ще привлечете погледите! Кобалтът е идеален за есента, вярвате или не, защото е неочакван, но достатъчно тъмен, за да се впише в другите вампирски цветове, които обикновено виждате!

Риби: Градински чай

Рибите са известни с това, че са изключително интуитивни и ясновидци. Вероятно веднъж или два пъти сте чували, че сте "стара душа", защото сте изключително мъдри и интроспективни. Вие сте и знакът, който най-добре улавя океана, така че би било логично да носите есенен лак за нокти, който олицетворява зеления океан. Тази есен изпробвайте лак за нокти с цвят на градински чай! Този приглушен нюанс не само е много есенен, но и ще ви накара да се чувствате спокойни, релаксирани и събрани през тези преходни месеци!