Топлите дни са тук и всички търсим лекота, свежест и блясък, които да включим в ежедневието си.

Когато става въпрос за лак за нокти, който ще носим, вместо да се стремим към екстравагантни цветове, ще се стремим към нюанси, които отразяват нашите желания и сърдечни чувства.

Ето какъв е цветът за нокти, който да опитате този пролетно-летен сезон, според зодиакалния си знак.

Овен: Електриково синьо

Овенът има нужда да направи крачка назад от светлината на прожекторите и да се съсредоточи върху собствените си нужди. Електрическо синьо ще му даде стремежа, който желае, и духовна енергия, за да се съсредоточи върху подобряването на живота си.

Телец: Нежно розово

Известно е, че розовото е характерният цвят на Телец, тъй като символизира Венера. Носенето на изтънчен нюанс на светло розово върху ноктите със сигурност ще донесе на бика любов, романтика, изобилие и радост през следващите месеци.

Близнаци: Зелено, зелено, зелено

Близнаците се нуждаят от повече заземяваща енергия в живота си, поради което е да носят меко зелено на ноктите си. Като лакират ноктите си в наситено зелено, те ще привлекат пари и просперитет към банковите си сметки.

Рак: Лавандулово виолетово

Този прекрасен нюанс ще поддържа мечтите, целите и надеждите на рака живи през следващите седмици. Той им носи много доброта и обич.

Лъв: Парти върху ноктите

Носенето на забавен, бляскав лак за нокти, който отразява настроението на парти животни, ще засили положителните вибрации на лъва.

Дева: Земно сиво

Девите трябва да се погрижат да бъдат спокойни и заземени през следващите седмици. Този красив сив лак е идеален за целта и им позволява да добавят цвят около себе си, докато растат и се развиват този месец.

Везни: Нощно небе

Везните сега преминават през много изцеления и емоции. Като такива, те трябва да балансират енергията с тъмносин лак за нокти, който да им помогне да прегърнат вътрешната си сила, докато преминават към разбиране на себе си на душевно, по-дълбоко и по-духовно ниво.

Скорпион: Меки тонове

Скорпионите могат да бъдат наистина интензивни, но в следващите дни те ще изберат да прегърнат по-меко състояние на ума. Този приглушен цвят ще им позволи да намерят своите основни центрове, като им даде възможност да подхождат към живота с по-добро, любящо, щедро и състрадателно отношение.

Стрелец: Щастливо жълто

Тези огнени знаци трябва да носят цвят на лак за нокти, който ще ги вдъхнови да променят ежедневието си. Ярко жълтото ще ги изкара от леглото навреме, ще събуди енергията им и ще укрепи духа им.

Козирог: Горчив портокал

Оранжевото е цветът на творчеството, което е атмосферата, която Козирозите искат да добавят към живота си този месец. Не само това, но носенето на този цвят върху ноктите им ще ги вдъхнови да поемат повече рискове във всички области на живота.

Водолей: “Мъдро” лилаво

Водоносецът търси божествена мъдрост и ще стане изключително интроспективен през следващия месец. Носенето на тъмно лилав и блестящ лак за нокти му дава шанс да намери божественото вдъхновение, за което копнее.

Риби: Диво цвете

Този месец този воден знак копнее да изрази чувствата си по благороден и нежен начин. Ярко розов перлен лак за нокти ще им помогне да намерят правилните думи и да ги накара да говорят от сърце.