Красивият червен педикюр никога не излиза от мода. И нищо чудно. В крайна сметка червеният лак върху ноктите на краката е ефектен, привлекателен и универсален. И през тази година червеният педикюр ще бъде една от основните модни тенденции.

Червен педикюр с дизайн

Обикновеният червен педикюр е печеливша опция извън пролетно–летния сезон. Но когато дойде време за отворени обувки, искаме нещо повече – и тогава правим педикюр с дизайн.

През 2022 г. на преден план ще излезат:

• червен френски педикюр;
• покритие с блясък;
• кристали;
• фолио;
• педикюр в техника омбре;
• матово покритие;
• рисунки (абстракция, геометрия, флорални мотиви, морска тематика и др.).

По правило нокътят на палеца действа като „платно“ за дизайна, но всички нокти на стъпалото могат да се използват за минималистични рисунки.

Модерният червен педикюр изглежда страхотно не само в моно версия, но и в комбинация с други цветове.

Червено с черно е класиката на жанра. Контрастна и драматична, двойката е подходяща както за ежедневна, така и за вечерна визия, в зависимост от това коя дизайнерска опция изберете. Идеалният спътник за всички нюанси на червено без изключение е белият лак. Придава на педикюра лекота и свежест. В бяло можете да направите рисунки на червен фон (или обратно) или просто да редувате тези два цвята върху ноктите. В дует със златно, червеният лак изглежда просто луксозно! Това е идеалният вариант за празничен педикюр. Най-често един от ноктите се покрива със златен лак или се прави златен омбре на 1-2 пръста.

Не по-малко красив е червеният педикюр със сребро. Тази опция не изглежда толкова скъпа и тържествена като предишната, така че е напълно възможно да я „носите“ през делничните дни.

Ако все още се чудите на какво да заложите, почерпете вдъхновение още сега!