Благодарение на присъствието на Юпитер в Телец съществуването ви е по-спокойно. Възможно е обаче да чувствате, че ефектът му не е убедителен. Шансовете са дългоочаквани. Защо? Защото звездата на еволюцията е свързана със Сатурн в Риби. Това предвещава, че разширяването на живота ви се случва, бъдете сигурни по този въпрос. То ще се случи бавно, но сигурно! Все пак бъдете внимателни, защото през този месец могат да бъдат поставени на място малки неща, които да подобрят ежедневието ви. Между 1-ви и 11-ти предложение, което ви е било отправено, може все още да е актуално. Ако имате нужда от време за размисъл, вземете го, но не за цяла вечност! Сатурн ви помага, но това не е причина да злоупотребявате с неговата закрила!

Атмосферата в областта на кариерата е много по-спокойна. Тя е толкова спокойна, че може да се чудите дали това не е затишие пред буря. Всичко ще бъде наред. Междувременно се погрижете за ежедневието си, без да си задавате екзистенциални въпроси. Ако случайно някой ви предложи нещо, което би ви накарало да печелите повече пари, обмислете го внимателно. Що се отнася до финансите, този сектор е ценен през този месец. Така че, ако искате банковата ви сметка да бъде пълна, не мислете - действайте.

Съвет на месеца: Имате невероятни качества! Уви, другите трудно ги разпознават. Ако искате да спестите време, вместо да го губите, подчертайте тези качества!