В небето има няколко звезди, които се смятат за пазители на нашата галактика и една от тях е Алдебаран. Тя ще влезе в съответствие с Юпитер в началото на юли 2024 г. Смята се, че Алдебаран има характеристиките на Марс и е отговорен за войни, завоевания и насилие. В положителен смисъл това дава на хората гигантска воля, така че ако имате планета или точка в хороскопа на 10 градуса Близнаци, това е Алдебаран, който ѝ влияе. Между другото, астрономически тази звезда е 50 пъти по-голяма от Слънцето по размер и светлина и нейното червено сияние често се бърка с това на Марс.

Още в древността, Птолемей е писал, че Алдебаран дава смелост, която помага да се вземат отговорни решения. Но в същото време звездата носи опасност от насилие или болест. Пример за това е самият Джон Кенеди (роден на 29 май 1917 г.), чието Слънце е в съответствие с Алдебаран и който е преживял жестока трагедия в живота си, която е характерна само за тази звезда. Също така Алдебаран в съответствие с Луната и Сатурн в картата на Бенито Мусолини, за който вярвам, всички са чували.

Какво ще ни донесе Алдебран през месец юли 2024 г.?

Тъй като арабските астролози нарекоха тази звезда пазител на Изтока, вероятно ще настъпят сериозни промени в страните от Близкия изток, както и в регионите, където се практикува ислямът. Работата е там, че Юпитер, който е в съответствие с Алдебаран, също е планета на Изтока и традиционно носи идеологически промени. Възможно е да има смяна на властта или режима в някоя от страните.

Известно е, че тази звезда, заедно с Антарес, образува така наречената „ос на катастрофите“. През 1944 г. и началото на 1945 г. Уран минава над тази звезда, а по време на бомбардировката над Хирошима (6 август 1945 г.) Марс е точно на Алдебаран.

Астролозите казват, че Марс отново ще премине през Алдебаран в края на лятото - точният съвпад ще се случи на 5 и 6 август. Може наистина да ни очакват сътресения и съдейки по факта, че Марс е диспозитор на бъдещия възел в Овен, те може да са свързани с военни въпроси.

Какво ще се случи в съдбата на всеки човек поради влиянието на Алдебаран?

Не е изключено някаква сериозна промяна да настъпи през юли 2024 г., но се предполага, че това няма да доведе до негативни последици. От 14 юни Бялата Луна започва да преминава през знака Близнаци, в който се намира Алдебаран. Това са ярките сили на Вселената, които могат да защитят или Ви „покрият“ в трудни ситуации.