Запознайте се с едно много специално бебе. То е родено с белег на челото, но не какъв да е, а под формата на сърчице.

Когато неговите родители – Мурат и Сейда от Турция, видели момченцето си Чинар, не можели да повярват на очите си. Явно малкият е искал веднага да им покаже колко много ги обича и любовта му е буквално изписана на челото.

Мъникът се превърнал в звезда в родилното и дори сестрите искали да се снимат с него.

Чинар, който сега е на 14 месеца, е първият в семейството, който има подобен белег. Родителите му разказват, че много хора искат да снимат сина им заради очарователното родилно петно.

„Обичам и него, и белега му“, казва Мурат. „Когато сестрата изчисти кръвта от главичката му, аз първи забелязах белега на челото му. Бях наистина изненадан и когато се приближих осъзнах, че е под формата на сърце. Трудно ми беше да не се разплача.“

Чинар е обявен от сестрите за истинско „бебе на любовта“, а когато майка му го видяла, се разплакала от щастие. „Той е нашият подарък от Бога. Никой от нас не е тъжен, защото синът ни има белег, вярваме, че е роден с късмет“, казва Сейда.

Всички от семейството много му се радват, а когато родителите го водят за рутинни прегледи, всички от персонала познават малкия Чинар. Сигурно не е лесно да имаш толкова фенове на такава крехка възраст.