Все още се опитвам да разбера какво е да те преодолея. Чудя се кога ще дойде този момент. Чакам да се появи нова любов, която да завърти главата ми. Чакам втори шанс в любовта, която да изтрие спомените за теб. Чакам и да се върнеш, за да молиш за прошка. Чакам да те преодолея, да продължа напред и да те забравя.

Не искам да си в мислите ми. Искам да срещна нови хора и да създам нови спомени с тях. Писна ми от тези с теб.

Знам, че няма да се върнеш. Знам, че това бе нашият край. Няма да има друг шанс, друго Ние. Няма връщане назад.

Всичко в мен иска да се пребори с нашия край. Искам да извикам от някой покрив, че любовта ни не получи равен шанс. Искам да да ти се обадя или да ти пиша, за да оправим нещата. Искам да ти се извиня. Избягвах мисълта, че всичко свърши, но е време да те забравя. Не мога да продължавам така. Всичко се случва с причина. Понякога любовта продължава с години, а друг път само един сезон.

Време е да приема, че поради някаква причина, нещата не проработиха между нас. Време е да се погледна в огледалото и да осъзная, че заслужавам любов по-добра от тази, която имахме. Време е да открия онази, която винаги съм търсила, и да се наслаждавам на живота. Не искам да стоя на едно място, а да вървя напред. Не искам да се връщам към миналото, а да гледам към бъдещето и да живея в настоящето. Не искам да бъда наранена отново, а с мислите си за теб правя само това.

Днес започвам отначало. Днес правя първата крачка напред за едно ново начало. Ще търся любовта, която заслужавам, и ще я открия. Пожелавам ти и ти да си щастлив, защото аз съм. Продължавам напред с усмивка и знам, че няма да се върнеш, колкото и да ме боли все още.