Да, всички ги познаваме като неземни красавици, но я да видим как ги е създала майката природа. Охо! Та те изглеждали също като нас. Какво ли не правят сръчните ръце на пластичните хирурзи...

Сара Джесика Паркър


Познаваме я от сериала "Сексът и градът". Жените просто я обожават, а мъжете затаяват дъх, въпреки че не е стандартната красавица. И на нас много ни харесва. Как я предпочитате преди и след пластичните интервенции?

Анджелина Джоли


 

Въпреки че има някоя и друга корекция, не можем да отречем, че е невероятна красавица. И преди, и след пак е блестяща и гореща. Едва ли има жена, която да не иска да прилича на нея и мъж, който да не мечтае да я има в леглото си.

Мишел Пфайфър


Виждаме корекция на носа, уплътняване на устните. Блондинката стартира кариерата си по-сочна, но пак й отива. Даваме й "Отличен" със и без пластични операции.

Меган Фокс


Ах, тази Меган! Толкова е красива. Защо са й били тези корекции?! Е, нослето й сега изглежда просто съвършено, но и без интервенцията, пак е симпатично. Не мислите ли?

Линдзи Лоън


Някой май е прекалил със силикона... Палавницата си е сложила такъв огромен бюст, че е променила изцяло симетрията на тялото си.

Холи Бери


Чаровната амазонка е променила доста неща по себе си - като се започне от теглото, та до носа и устните. Умопомрачителната красавица изглежда доста различно преди пластичните интервенции.

Деми Мур


Опасната Деми е лягала не веднъж под ножа я за силикон, я за липосукция, я за корекция на носа, скулите и т.н. Хубавицата изглежда невероятно дори и днес, но не без помощта на пластичните хирурзи.

Катрин Зита Джоунс


И тази чаровница не е разминала пластичните интервенции. Въпреки това, изглежда много естествена и свежа. Една от любимите ни актриси! 

Дженифър Анистън 

Актрисата от "Приятели" също е пипнала това-онова по себе си. Блондинката е коригирала носа, бюста. Но пък си е наша любимка!

Виктория Бекъм


Опс! Вики има наистина голяма промяна. Днес свръх слабата модна икона няма нищо общо с натуралния си вид.