Пластичен хирург съсипа живота на актриса от филми за възрастни. Преди 15 години американката Деби е едно от най-търсените лица в тази индустрия. Името й нашумява, а предложенията за снимки валят едно след друго. Тогава продуцентите й предлагат да се подложи на пластична операция за уголемяване на бюста, уверявайки я, че ако увеличи гърдите си ще се превърне в истинска звезда. Деби не мисли дълго и само след няколко седмици ляга на операционната маса. За съжаление това се оказва най-пагубното й решение.

Вследствие на операцията Деби получава тежка инфекция, а лекарят, извършил манипулацията не може да бъде открит. Друг хирург маха имплантите на засегната гърда, а актрисата се оказва с две несъразмерни гърди – едната й е в пъти по-голяма от другата. Лекарите не смеят да извършат повторна операция за махане на силикона. Така от 35-годишната жена, която се зарича да покори света, не остава и следа. Тя се затваря в себе си и повече от 15 години не поддържа почти никакви социални контакти. „Чувствам се като чудовище”, с мъка признава потърпевшата.

 

Дни след като Деби разказа историята си на света, водещ пластичен хирург от Великобритания решава да й помогне. Деби бе поканена за участие в известно шоу за разкрасяване и вече е преминала през няколко операции. Предстоят още интервенции, а д-р Вик Видж се надява да поправи грешката на колегата си и да върне усмивката на лицето на бившата актриса.

Ето как изглеждаше Деби през 1998: