X

Пластичен хирург съсипа живота на американска актриса! (СНИМКИ)

от в 10:05 на 26.06.2013 в Здраве и спорт | Здраве


Пластичен хирург съсипа живота на американска актриса! (СНИМКИ)

Пластичен хирург съсипа живота на американска актриса! (СНИМКИ)

Пластичен хирург съсипа живота на актриса от филми за възрастни. Преди 15 години американката Деби е едно от най-търсените лица в тази индустрия. Името й нашумява, а предложенията за снимки валят едно след друго. Тогава продуцентите й предлагат да се подложи на пластична операция за уголемяване на бюста, уверявайки я, че ако увеличи гърдите си ще се превърне в истинска звезда. Деби не мисли дълго и само след няколко седмици ляга на операционната маса. За съжаление това се оказва най-пагубното й решение.

Вследствие на операцията Деби получава тежка инфекция, а лекарят, извършил манипулацията не може да бъде открит. Друг хирург маха имплантите на засегната гърда, а актрисата се оказва с две несъразмерни гърди – едната й е в пъти по-голяма от другата. Лекарите не смеят да извършат повторна операция за махане на силикона. Така от 35-годишната жена, която се зарича да покори света, не остава и следа. Тя се затваря в себе си и повече от 15 години не поддържа почти никакви социални контакти. „Чувствам се като чудовище”, с мъка признава потърпевшата.

 

Дни след като Деби разказа историята си на света, водещ пластичен хирург от Великобритания решава да й помогне. Деби бе поканена за участие в известно шоу за разкрасяване и вече е преминала през няколко операции. Предстоят още интервенции, а д-р Вик Видж се надява да поправи грешката на колегата си и да върне усмивката на лицето на бившата актриса.

Ето как изглеждаше Деби през 1998:

 Теми   пластичен хирург | пластични операции | уголемяване на бюста

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.