Остани сама, докато не откриеш някой, който подкрепя твоите хобита, дори и да не ги разбира напълно. Твоят човек не трябва да те дразни безмилостно за любимата ти музика, филми или телевизионни предавания. Той не трябва да те кара да се чувстваш неудобно заради вкусовете и интересите ти. Той не бива да пренебрегва твоето мнение или да те кара да се чувстваш глупаво, защото се наслаждаваш на нещо, което на него не му допада. Не е необходимо твоят човек да споделя интересите ти, но трябва да е щастлив, че тези неща правят щастлива теб.

Остани сама, докато не намериш някой, който те насърчава да преследваш страстите си. Някой, който разбира колко много означават твоите мечти за теб и ти помага да ги постигнеш по всякакъв възможен начин. Някой, който не те кара да избираш между кариерата и връзката си, защото вярва, че можеш да балансираш между двете. Той вярва също, че имаш това, което е необходимо, за да успееш.

Остани сама, докато не откриеш някого, с когото се чувстваш толкова комфортно, че да развалиш защитните стени, които си изградила около себе си. Някой, който те кара да се чувстваш спокойна, излагайки на показ истинското си аз, да бъдеш неприкрита и уязвима. Не искаш да влизаш във връзка, в която винаги се преструваш или винаги да си нащрек и да следиш стъпките си, за да се увериш, че лъжите ти няма да избухнат пред лицето ти. Искаш някой, който те кара да се чувстваш напълно комфортно и уверено да бъдеш себе си. Някой, който те кара да се чувстваш достатъчно добра, без да правиш шоу.

Остани сама, докато не намериш някой, който приема твоите чудатости, а не някой, който се опитва да ги промени и който те кара да чувстваш, че трябва да се държиш различно, ако искаш да бъдеш приета и обичана. Чудесно е, ако искаш да се подобриш, но това трябва да бъде твое решение. Твоят партньор не трябва да те притиска да променяш части от себе си, които обичаш. Той трябва да те приема точно такава, какъвто си, като същевременно те подкрепя за всички промени, които искаш да направиш за собственото си благополучие.

Остани сама, докато не откриеш някой, който може да приеме миналото ти. Някой, който няма да използва старите ти грешки срещу теб. Някой, който се интересува повече от човека, който си в настоящето, и човека, в когото постепенно израстваш, отколкото каква си била, преди да го срещнеш. Заслужаваш някой, който ти дава шанс, а не някой, който те съди още преди да те опознае.

Остани сама, докато не намериш някой, който разбира чувството ти за хумор. Някой, който се смее на шегите ти, докато не го заболи корема. Някой, който знае как да те накара да се усмихнеш, когато се чувстваш притеснена, и се забавлява с твоите лудории. Избери партньор, когото усещаш като свой най-добър приятел, с когото можеш да се забавляваш дори когато вършите ежедневни задачи, като сгъване на пране или пазаруване на хранителни стоки.

Остани сама, докато не откриеш някой, който те кара да се чувстваш забелязана. Някой, който е влюбен в теб, а не в някаква въображаема версия на теб, която е създал в представите си, не в някаква роля, което си изиграла, за да го впечатлиш. Остани сама, докато не намериш някой, който ще те хване и би направил всичко, за да те задържи.