За бурния живот на Памела Андерсън се знае много. Навярно се сещате за едно конкретно нейно видео с тогавашния й партньор Томи Лий, което изтече в медийното пространство и скандализира обществото. Днес обаче ще ви разкрием една не толкова позната история за Памела от периода преди да стане мокрия сън на хиляди мъже по света.

На 14-годишна възраст Памела започва връзка с младеж, чието фамилно име по ирония на съдбата е същото като нейното – Тай Андерсън. Двамата учат в едно и също училище, но след дипломирането си Тай се премества в Ред Диър, Албърта в югозападна Канада, а Пам остава в града Комокс в Канада. Тъй като влюбените тъжали един за друг, а и да не забравяме, че през онези години не е имало и интернет, чрез който да поддържат постоянна комуникация, двамата започнали да си изпращат любовни писма. И точно в едно от тези писма Памела изпраща на Тай свои голи снимки. По онова време обаче тя не била толкова разкрепостена и дори се е обличала скромно, без дълбоки деколтета или прекалено изрязани дрехи.

В писмо към Тай, Памела пише: „Здравей, хубавецо! Изпращам ти една малка изненада. Надявам се, че ще харесаш тези мои снимки. Отне ми много смелост, но в крайна сметка ги направих. Ти казваше, че никога не съм ти позволявала да видиш моето тяло, но сега вече няма да имаш оправданието да го кажеш отново. Ето ме от плът и крив. Липсва ми нашата любов. Ти си ми нужен. Винаги ще имам нужда от теб. Вечно твоя, Памела. Никога няма да спра да те обичам“.

Самият Тай останал доста изненадан от постъпката на Андерсън, и то предвид факта, че тези години от живота й били „по-прилични“.

„Никога не съм смятал Пам за рискова личност. Затова, когато видях тези снимки, си помислих: „Уау, тя ме обича“, спомня си тази случка Тай в интервю за британски таблоид.

Когато Памела започна кариерата си на модел, двамата Андерсън се разделят, въпреки че поддържат връзка още известно време след раздялата. Днес Тай живее в малко градче източно от Ванкувър със съпругата си и двете си деца, но все още пази писма от първата си любов.