С такава красива усмивка на блесналото ти лице мога да кажа, че човекът, с който си те кара да чувстваш пеперуди в стомаха толкова силно, че вечер не можеш да заспиш. Обзалагам се, че не един път си се усещала, че се взираш в нищото, докато си мислиш за него. Това е една от най-хубави емоции, които някога си изпитвала, нали? Щастлива съм за теб, скъпа! Но има само няколко въпроса, на които искам да ти помоля да си отговориш, преди да му се отдадеш напълно и докрай:

1. Напомня ли ти всеки ден колко красива си и отвътре?

Изключително важно е да се увериш, че той ще изпитва същата любов към теб, когато бръчките започват да се появяват върху кожата ти, когато кръговете около очите ти се уголемят или когато теглото ти постепенно се увеличи или дори намали. Надявам се, че той ще оценява всяка част от теб и ще се влюбва в нея още по-силно с всеки изминал ден, защото това, което е по-важно за него е вътрешната ти красота, а не това, което се вижда в теб на пръв поглед.

2. Приема ли те като равна във всеки аспект от живота си?

Мъжът до теб не трябва да ограничава отношенията ви само до красивата романтика. Любовта трябва да бъде достатъчно практична, за да привлече всички аспекти на живота. Той би трябвало да те приема като партньор в живота, не само като партньор в леглото или като приятел. Надявам се, че и двамата смятате взаимно да си помагате и да работите за напредъка в социалните, емоционалните, професионалните, финансовите и всички други сфери на съществуването ви.

3. Обещал ли ти е да не ти остави, когато преживяваш тежък момент?

Някои хора често оставят емоциите им да надделеят над разума и логиката и се надявам, че човекът, който ще избереш, няма да е един от тях. Когато дойде тежък момент, трябва да работите като екип, за да се справите с проблема. Надявам се, че когато дойде този момент, човекът до теб няма да го превърне в игра на вина или просто да изчезне, когато нещата започнат да изглеждат неспокойни. Искам да се увериш, че той никога няма да те остави. Нито в добрите моменти и което е по-важно -нито в лошите.

4. Запознат ли е с всяка твоя особеност?

Той трябва да приеме коя си ти наистина и да приеме недостатъците ти, а не само нещата, които обича в теб. Не искам да бъдеш наранена, тъй като някой те е изоставил, само защото е осъзнавал, че у теб има страни, за които досега не е знаел. Всеки един от нас има недостатъци и трески за дялане, някои големи, други – малки. И се надявам, че той е склонен да те приеме такава каквато си, за да постигне красив баланс във вашите отношения. Защото да сте в едно не означава да се свързали само в това, което ви привлича. Може двама души да са напълно различни, но за тях това да не е важно, защото най-голямо значение има любовта им.

5. И тук идва най-важният въпрос: Човекът до теб приема ли те като неговата спътница в живота?

Защото любовта е ангажимент. Тъжно е, че в днешно време хората определят любовта само като удоволствие и изграждат „връзки“, без да се ангажират, за да не бъдат отговорни за болката, която биха могли да причинят. Може би си го преживявала много пъти и се надявам, че този път е различно. Надявам се, че човекът, който си избрала е обещал да те направи щастлива и да бъде с теб до края. Надявам се, че той няма да вземе решение, което да ти донесе болка. Възможно е да не е съвършен, но се надявам, че щом си избрала да бъдеш с него в бъдеще, ще успеете да се справите с проблемите си и ще се насладите на хубавите моменти.