Тялото на всяка жена е истинско чудо, всички ние сме дарени с уникалната способност да даряваме живот, да бъдем привлекателни по своему и да правим света по-красив и неповторим. Именно заради това ние трябва да се грижим за него като за храм, който ценим, уважаваме и не подценяваме никога.

За съжаление тялото ни е под постоянна заплаха от различни фактори, които при съвременния начин на живот са се увеличили главоломно, в сравнение с тези, на които нашите майки са били подложени. Днес ще поговорим за една интимна тема, която рядко обсъждаме, но която е изключително важна за всяка дама.

Женските органи са способни да създадат живот и да ни дарят с невероятно удоволствие, но същевременно с това те са деликатни и е необходимо да се грижим за тях през целия си живот. В различни периоди всяка от нас е имала несвойствено течение, сърбеж или дискомфорт в интимната зона. Те могат да се дължат на множество причини, особено сега в края на лятото, когато тялото ни е било изложено на повече опасности, като басейни, хотелски кърпи и заплахи, дебнещи от плажа. Разбира се, инфекциите могат да се дължат и на фактори като предозиране на антибиотици и хормонални препарати, понижен имунитет, хиповитаминоза, стрес, поддържане на интимната хигиена с неподходящи продукти или комбинация от няколко фактора.

Розалгин е противовъзпалителен лекарствен разтвор за вагинално приложение. Съдържа бензидаминов хидрохлорид , който има противовъзпалително, обезболяващо и антисептично действие. Продава се в аптеките без лекарско предписание и се предлага под формата на гранули за вагинален разтвор (саше) и Изи готов вагинален разтвор.

РОЗАЛГИН се прилага при:

- Вулвовагинит и цервиковагинит от различен произход

- Пред- и следоперативна профилактика при гинекологични операции

- Лична хигиена по време на послеродовия период.

- Вторични състояния след химио- и лъчетерапия.

- Бактериална вагиноза, причинена от Gardnerella vaginalis

Повече за Розалгин® можеш да научиш на обновения сайт на продукта.


Сега можеш да следиш женския си график си само за секунди, при това от телефона си, който е винаги до теб. Свали приложението "Здраве за жената" и в него ще можеш да записваш менструалния си цикъл, прегледите, които предвиждаш, както и лекарствата, които са ти предписани. От "Здраве за жената" ще получаваш и различни препоръки и полезни съвети, които ще обогатят знанията ти за дамското здраве.

Приложението за Android можете да свалите тук

Приложението за iPhone можете да свалите тук


Само сега Розалгин ви дава възможността да си спечелите 5 чаши Rosalgin и 10 преносими закачалки за чанти Rosalgin.

 

Единственото, което трябва да направите е да отговорите на един лесен въпрос: 

Под каква форма се предлага Розалгин в аптеките?

*играта продължава от 15. 09. 2016 г. до 25. 09. 2016 г., а имената на печелившите ще бъдат обявени на 26. 09. 2016 г.

Пожелаваме успех на всички!