Напоследък често мисля за бански костюми. Времето се затопля и изпитвам порив да добавя нещо ново към растящата си колекция от подходящи за възрастта ми, но въпреки това симпатични бански. И макар и завръщането на целите бански значително да повиши шансовете ми да открия нещо като за мен, трябва да ви кажа, че бях доста обезсърчена след като установих, че повечето цели бански не успяват да покрият една определена част от тялото ми. Така че, скъпи производители на бански, бих искала да отправя една малка молба от името на всички майки: моля ви, продължете да правите модерни, стилни и дори секси цели бански, но може ли да правите и такива, които да покриват дупетата ни?

Наскоро бях в един курорт, пълен със страхотни тийнейджърки и 20-тина годишни момичета, много от които демонстрираха последната мода на, нека да я наречем, полупрашката. Наперените им малки дупета бяха наполовина изложени на показ и трябва да си призная, изглеждаха доста добре. Вярвам, че и аз съм изглеждала също толкова секси на техните години, но скоро ще празнувам своят 37-ми рожден ден и въпреки многобройните и мъчителни клекове и напади, които си причинявам няколко пъти седмично, официално съм прекрачила възрастовата граница, в която полуголото дупе е нещо по-различно от неподходящо.

Отвъд физическите причини (Благодаря ви, гравитация, раждане и намаляваща еластичност на кожата!), които направиха задните ми части не толкова високо поставени, могъщи и лишени от трапчинки, колкото преди, я има и другата реалност - начинът, по който преминава ден на плажа за мен сега срещу ден на плажа, когато дупето ми беше в топ форма. В доброто старо време прекарвах часове излежавайки се, без да правя нищо повече от това да прелиствам страниците на списание или книга и от време на време да се завъртам на другата страна, за да получа равен тен. Днес обаче прекарвам повечето време в преследване на двете си деца и това сладко наполовина открито дупе в един момент би лъснало изцяло, след като платът на тези полупрашки се е разместил, докато аз съм спринтирала в опити да предпазя 2-годишното си хлапе от това да погълне цяла шепа пясък или да се нагълта с хлорирана вода от басейна. Това не е никак добра гледка за жена, която скоро ще удари 40.

Разбирам, че в днешно време дупетата са големи - голяма мода и, благодарение на сестрите Кардашиян, големи като размер. Притежавайки дупе нормален размер, аз съм благодарна за това, което имам. Но това не означава, че искам всички да го видят в (почти) цялата му прелест на плажа.

Толкова много пъти, докато търсех подходящ цял бански (най-вече онлайн), си мислех, че съм открила Перфектния, докато не кликнех на снимката, която го показва отзад и не потънех отново в разочарование. И все още се вълнувам до безкрай, когато видя супер шикозен цял бански. Може би този модел ще е направен точно като за мен! Но когато видя, че случаят не е такъв, се чувствам сякаш съм паднала от високо… по дупе.