X

Ето какво разкрива формата на твоето дупе за здравословното ти състояние

от в 13:40 на 24.02.2016 в Здраве и спорт | Здраве


Ето какво разкрива формата на твоето дупе за здравословното ти състояние

Ето какво разкрива формата на твоето дупе за здравословното ти състояние

Женските дупета винаги са били широко обсъждана тема, особено след като множество известни дами издигнаха в култ значимостта на тази част от своето тяло. Но дали по-голямото винаги е по-добре? И какво разкрива формата на твоето дупе за здравословното ти състояние? Прочети повече в следващите редове:

Сърцевидна форма:

Подобно на формата на сърце (стеснено в долната част), притежателките на този тип дупе са предразположени да съхраняват по-голям брой мазнини в горната част на бедрата си. Тази форма на задните части говори за дефицит на хормона естроген и за възможни здравословни проблеми в по-зряла възраст. 

Съвет: Храни се балансирано и спортувай активно, за да избегнеш по-сериозни проблеми с напредването на годините.

V-образна или триъгълна форма:

Тази форма на дупето е по-често срещана при по-възрастните дами, които имат дефицит на женския хормон естроген. Точно както и при сърцевидната форма, тук съхранението на мазнини от областта на дупето, се е разпределило на друго място, в случая по корема и талията. Възможни са проблеми със съня, липса на енергия, нередовна менструация и дори загуба на либидото.

Съвет: Без усилени тренировки и много кардио, има огромен шанс дупето ти да увисне по-бързо отколкото трябва. Храни се с повече плодове и зеленчуци, като се опиташ да избягваш тлъстите и мазни меса. И не забравяй водата!

Кръгла форма:

Кръглото или т. нар. О-образно дупе, се характеризира с добър баланс на хормоните в твоето тяло. Освен това, според едно скорошно проучване дамите, които имат по-голямо дупе, са по-интелигентни и неподатливи на хронични болести. 

Съвет: За твое огромно щастие, с правилен хранителен режим и разнообразна програма от упражнения за стягане и оформяне, би могла да се сдобиеш с така желаното от всички дами бразилко изпъкнало дупе. 

Квадратна форма:

Притежателките на този тип дупе имат малко количество мазнина, която обаче се складира в областта на талията. За щастие, цялостното им здравословно състояние е добро, но за сметка на това дупето им изглежда по-скоро плоско, отколкото привлекателно за мъжкото око. Притежателките на задни части с акава форма, са предразположени към сърдечни заболявания, инфаркти, високо кръвно и диабет.

Съвет: Опитай нашето 30-дневно предизвикателство за секси и стегнато дупе, за да оформиш глутеуса или предизвикателството ни с клекове, с чиято помощ да преобразиш и стегнеш дупето, изваеш бедрата си и придобиеш необходимото самочувствие.Теми   дупе | здраве | форма

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.