Според хороскопа на Овена през септември 2023 г. рискът от конфликти се увеличава. Можете да оправдаете избухливостта си с всичко, но фактът си остава факт: Решенията, взети на базата на емоциите, са погрешни. Не можете да доведете ситуацията до критична точка. В месеца на Дева всички предимства и недостатъци се виждат от пръв поглед, нищо не може да се скрие. За да не усложняват живота си, Овните трябва трезво да преценят своите възможности и ситуацията като цяло. Такава линия на поведение ще ви спаси от много проблеми. В случай на съмнение можете да се доверите на интуицията си; по време на жътвеното пълнолуние през септември подсъзнанието работи особено активно, насочвайки мислите в правилната посока. В процеса на самопознание Овните, които са изгубили смисъла на живота, ще се оживят отново.

Финансовата ситуация в началото на септември ще бъде смесена. От една страна, бонус, прилична заплата, а от друга - непланирани разходи. За да избегнете проблеми, хороскопът на Овена съветва да не се поддавате на емоционални импулси. Необходимостта да вземете заем за лечение, отдих или ремонт е често срещано явление, трябва компетентно да подходите към процедурата по регистрация. Под влиянието на Венера в Дева може да се развие усещане за неустойчивост на случващото се. За родения лидер и боец Овен несигурността е непоносима и дори фатална. За да не се занимавате със самокритика, трябва да трансформирате енергията на преживяванията в нещо конкретно. Кратко пътуване ще ви помогне да разтърсите нещата и да погледнете на тях по нов начин.

В средата на месеца ще ви се наложи да се лутате по служебни или лични въпроси. За съжаление проблемите ще възникват един след друг. Според общия хороскоп на Овена през септември 2023 г. успехът не може да бъде постигнат без трудности. Опитите за измама ще доведат до загуба на репутация и ще бъде много трудно да се възстанови загубеното доверие. Необходимо е да се придържате към правилото: движението е живот. Всяка упорита работа по време на Меркурий в Дева дава отлични резултати, можете да започнете нови проекти и да проведете важни срещи. Овните обаче трябва да обърнат внимание на факта, че този съвет се отнася и за здравето. Въпреки че преди не е било възможно да се придържате към добри навици, време е да настроите тялото си да работи правилно.