През този месец, когато Венера продължава престоя си в Лъв, вие сте решени да мислите за себе си и да си доставяте удоволствие. Имате намерение да си прекарате добре. Ето защо е изключено да се жертвате под лятното слънце. Искате да промените мнението си и точно това ще направите. Преминаването на Меркурий в Лъв ви дава ярки възможности да се забавлявате. Тези енергии съживяват приятелствата ви. Много добри времена и красиви срещи се очертават през този месец. В обръщение са обаче и други енергии, които са малко по-малко празнични. Въпреки че сте решени да не мислите за плановете си, вероятно ще се наложи да уредите някои детайли.

Въпреки че имате и други по-вълнуващи проекти, поредица от събития ви кара да следите отблизо настоящия си бизнес. Овни, главата ви е другаде! Изведнъж пропускате някои подробности, което може да ви струва скъпо! Така че, ако не искате да се окажете в затруднено положение, помислете задълбочено. По този начин проектите, които имате на пожар, ще се развият във ваша полза. Във финансов план този сектор ви връща към разума. Уви, това може да не ви устройва. От друга страна, ако сте реалисти, ще се възстановите много бързо.

Съвет на месеца: Любовният ви живот е на фокус този месец! Време е да се наслаждавайте! Ако обаче искате нещата да отидат по-далеч, отговорете благосклонно на очакванията за нежност.