Енергиите, които идват от Лъв и Близнаци през юни, ви помагат да се възползвате от възможностите, които ви предложи Юпитер докато беше във вашия знак. Този месец Марс ви предизвиква да се прицелите високо и надалеч. Насърчава ви да предприемате и вземате решения. Вашият естествен авторитет поема водещата роля. Между 1-ви и 4-ти и от 22-ри дисонантните енергии на Рака задействат задължения, които не сте очаквали. Не ги възприемайте като неизбежни, защото това няма да уреди делата ви. Вместо това помогнете на онези, които нямат същото чувство за риск като вас. Бъдете успокоение за хората около вас, когато изпаднат в паника. Освен това тази помощ в дългосрочен план ще ви облагодетелства финансово.

Освен факта, че енергиите на Близнаци ви оживяват, Марс в Лъв значително насърчава вашия напредък! Това ви дава харизмата, която привлича онези хора, които ще подкрепят вашите усилия. Време е да бъдете сериозни. По този начин ще получите всичко, което искате.

Съвет на месеца: Имате потенциал да постигнете амбициите си. За да подейства магията обаче, не бъдете нетърпеливи към по-внимателните от вас. Вместо това ги насърчете.