В продължение на няколко месеца се възползвате от положителните вълни, които Юпитер ви изпраща, Овни. Той ви предлага възможности, които имат за цел да подобрят ежедневието ви или да поставят ново начало. На 16-и той приключва престоя си в Овен. Този месец е моментът да използвате всички ресурси и всички предимства, които щастливата звезда и еволюцията ви предлагат. Отделете време, за да се възползвате от възможностите, които се появяват на пътя ви. От друга страна, за да ги конкретизирате, ще трябва да се справите със задълженията, които енергиите, идващи от Рака, ви налагат. Така че, ако ви се струва, че губите време, не се отчайвайте, защото това няма да продължи дълго. От 20-и март нататък делата ви се подреждат. Това, което ви се е струвало компромисно, сега се постига при най-добрите условия.

Сега е моментът да се възползвате от страхотните възможности и енергия, които се излъчват от Юпитер в Овен. Ако някоя от тях ви интересува особено, влезте в нея и ще се организирате след това. Ако обаче ви е малко по-трудно да започнете или ако се чувствате заседнали по средата, не изпадайте в паника. Намерете компромис и ще постигнете целта си, без да губите ценно време. От 17-и Юпитер започва да действа в друг сектор: финансите. Късметът ви се усмихва и в тази област, но при условие, че сте по-предпазливи от обикновено.

Съвет на месеца: Ако искате късметът да продължи, не се фокусирайте върху това, което не е наред. Също така смекчете своята независимост.