Няма зодии, които не лъжат. Абсолютно всеки човек е лъгал поне няколко пъти, опитвайки се да скрие истината. Но лъжата е много трудно да бъде прикрита от тези 5 зодии. Благодарение на отличната си интуиция те са в състояние да открият всичко, което ги интересува и не всеки може да ги прати за "зелен хайвер".

ВОДОЛЕЙ

Струва си да кажем ведната, че Водолеят е почти невъзможно да бъде измамен. Те са много проницателни, така че усещат лъжата само след няколко минути разговор. По-чувствителните представители на тази зодия умеят не само да разпознаят лъжата, но и да отгатват ласкателството или хитростта в думите на своя събеседник. По време на комуникацията водолеите никога не разкриват природата си и не показват емоциите си. Не слушат чуждо мнение и решават всичко сами. Винаги постигат целите си благодарение на вътрешната си енергия и сила.

РАК

Ракът може с лекота да манипулира хората. Раците са в състояние да контролират всяка стъпка на друг човек, така че няма да им е трудно да разпознаят лъжа от истина. От ранна детска възраст се вглеждат внимателно и слушат различни хора, научават се да разбират къде е истината и къде лъжата. Раците могат лесно да извадят човек "извън релси", така че той напълно да забрави за всичко друго около него. Те са хитри и активно използват това си качество. Раците винаги изпреварват враговете си и предвиждат всеки един техен ход.

ВЕЗНИ

Въпреки излишната си нерешителност, Везните са много чувствителни и проницателни. Външно създават усещане за добродушни дори наивни хора, но ако някой злоупотреби с доверието им, спират да общуват и всичко бързо приключва кардинално. Те не могат да бъдат сами и са свикнали винаги да се забавляват в големи компании. Най-често везните стават успешни адвокати или дипломати и всичко това, защото са отличници в провеждането на важни разговори и преговори.

ДЕВА

На интуицията на Девата може само да се завижда. Много рядко могат да бъдат измамени.Девите не дават втори шанс на човек, опитал се да ги излъже. Те са много чувствителни и шансът да забравят за всички обиди или предателства е просто нулев. Обичат и да напомнят за тези грешки във всеки удобен момент.

КОЗИРОГ

Козирозите обръщат голямо внимание на малките неща, благодарение на които успяват да разпознаят бързо лъжата. Рано или късно дори най-малката и безобидна лъжа ще бъде усетена. Не си струва да опитвате.Те са от хората, които ще съберат цялата нужна достоверна информация за даден човек, от всички източници, като след това ще му я представят лично, така че той да няма възможност да се измъкне.