Посрещането на July Morning може да се случи по най-добрия начин само на любимата ни морска дестинация CACAO BEACH CLUB. С уникалната си атмосфера партито, с което празнуваме първия юлски изгрев, се превърна в емблематично и дълго чакано от всички фенове на електорнната музика. И тази година тя ще премине в компанията на DESO & KAISKI – познати с множество летни клубни хитове и едни от любимците на публиката. И този път ще чуем най-доброто от тях в единствения по рода си клуб – CACAO BEACH.

Познат като резидент на почти всеки топ клуб в България за последните 20 години и създател на един от водещите български лейбъли за електронна музика у нас Seaburn Records, DESO има сериозна фен база и няма нужда от дълго представяне. През 2010 г. DESO е обявен за най-добър хаус и прогресив диджей на годината, а резюмето му включва участия заедно с артисти като Marco V, Audioflay, Add2Basket, Sultan, David Penn и много други. Определно обаче, най-значимите му продукции са летния хит на 2013 – „Nobody”, както и ремикса на най-хитовия трак за 2016 “Be The One”, в колаборация с KAISKI и Bogdana.

KAISKI е не по-малко известен на феновете на електронната музика. На клубната сцена е от повече от 10 години, а различните жанрове, на които набляга, като ню диско, дийп и тек хаус, го правят лесно разпознаваем. Тракът му „I Want You Back”, продуциран заедно с Веси Бонева , е номиниран за клубен трак на годината през 2012. Една година по-късно, KAISKI се включва в друга колаборация, този път с Dayana X, като заедно издават трака “Hand In Hand”, който също доби голяма популярност у нас. Освен многобройните си успехи, българският диджей има и собствено радио шоу - шоу – „The Heartbeat Radio Show”.

Билети за  посрещането на първото юлско слънце в компанията на DESO & KAISKI могат да бъдат закупени на цена от 15 лв. в мрежата на Eventim.bg