Най-обсъжданата звездна двойка, Бенифър, сякаш не могат да спрат да ни умиляват с жестове един към друг. Този път става въпрос за Афлек, който режисира специално видео за Дженифър по повод Деня на Влюбените.

Докато Джей Ло празнува премиерата на новия си филм “Ожени се за мен”, се оказва, че Афлек е режисирал изненадващо видео като ремикс на една от песните на филма. Лопес сподели клипа в бюлетин, изпратен до феновете й, в който пише: „Ще споделя нещо много специално и лично с вас, което обикновено бих споделила само с най-близките си хора. Това е ранен подарък за Свети Валентин от Бен.

Пълното видео включва ретро кадри на двойката, допълнени с моменти от оригиналното видео „On My Way“. В целия клип също виждаме откъси от стари музикални видеоклипове на Джей Ло, както и филми, в които тя и Афлек участваха заедно, като “Джили”.

В края на музикалното видео Афлек включи скорошна снимка, в която Лопес да го целува по бузата. След този кадър той пише: “Моята Валентинка“.

Този персонализиран подарък е само малка част от милите жестове, които двойката си прави. Миналата седмица двамата минаха заедно по червения килим на премиерата на “Омъжи се за мен”, където Лопес привлече погледите на всички с бяла мини булчинска рокля.

По-рано този месец Лопес каза на хората: „Чувствам се толкова щастлива и горда, че съм с Бен. Толкова е прекрасно, че нашата любовна история има втори шанс.”

Добър ход, Бен!