Трудно ти е да разбереш кога един мъж наистина те харесва? Спокойно! Не си единствена!

Понякога мъжете се държат много странно, когато една жена ги интересува и имат романтични чувства. Често изпадат в конфузни ситуации в желанието си да се харесат и да направят впечатление. Ето как да разбереш кога той наистина те харесва.

  1. Поръчва си същото като теб в ресторанта

Той не иска да рискува и залага на твоя избор. Не е изключено храната да не му харесва, но пък ще хапне заради теб. Така ще ти покаже, че не е капризен и може да яде от твоята храна. Възможно е и да прекали с поръчваните ястия, за да те впечатли.

 

  1. Не смее да погледне красивата сервитьорка

Като всеки мъж, и той веднага я забеляза, но не иска ти да разбереш това. Ако беше сам или с приятел, щеше дори да я заприказва. Пред теб обаче не смее да я погледне, за да не решиш, че е бройкаджия.

  1. Имитира те

Без да го осъзнава, той започва да прилича на теб, да се държи като теб и да говори като теб. Изведнъж започна да харесва романтичните филми и сладоледа. Поръчва си сок и минерална вода в бара, вместо обичайната бира.

 

  1. Предлага ти брак на втората среща

Е, да, шегува се, но не съвсем! Започва да ти говори за това колко деца ще имате и как ще ги кръстите. Иска да те запознае с майка си и вече планира как двете ще станете големи приятелки.

  1. Пише ти сладки послания във Фейсбук

В това няма нищо лошо, разбира се, стига да не целеше да покаже на всички, че си негова. Профилът ти изобилства от “Обичам те!”, “Не мога без теб!”, “Липсваш ми!”. Приятелите ти се шегуват с теб, а на теб изобщо не ти е весело...