Днес ще ви покажем и разкажем за райското място, което Пипа Мидълтън е избрала за своя меден месец.

Атолът е скрит в средата на Тихия океан и се нарича Тетиароа. Общата площ на островчетата му е 6 квадратни километра. Някога е принадлежал на владетелите на Таити и е бил любимо място за почивка на аристокрацията.

През 1904 г. кралското семейство подарява кораловите островчета на Джонстън Уилямс – единственият зъболекар в Таити. Уилямс по-късно става консул във Великобритания.

Атолът обаче е известен с това, че е принадлежал на Марлон Брандо и неговата съпруга.

През 1962 г. Марлон Брандо снима „Бунтът на Баунти“ и се влюбва в островите, които се намират на 53 км от Таити. Четири години по-късно ги купува за 20 хил. долара от пряк наследник на Джонстън Уилмяс. Актьорът понякога отсяда там с жена си Тарита, която е от Френска Полинезия. Негови близки разказват, че е обожавал мястото и често е отивал там, за да си почине от забързания живот в Холивуд.

След смъртта му през 2004 г., островът се превръща в луксозния еко хотел „Брандо“, в който една нощувка може да ви излезе около 4000 долара, а най-скъпата вила ще ви струва 13 хил. на вечер.

На острова има 35 малки вилички с външни басейни, използва се слънчева енергия и генератори, които работят на... кокосово масло!

Вече се замисляте къде ще бъде следващата ви лятна почивка? Разгледайте най-изгодните оферти за море 2017 тук.