Трябва да бъдеш изключително специален, за да пренебрегна живота си заради теб. Точно сега, се справям сама със света около себе си и честно казано, ми харесва. Така че, знай, вероятно никога няма да имам нужда от теб, но ако те задържа в живота си, то е защото те искам... много.

Има някои неща, за които трябва да знаеш преди да се влюбиш до уши в мен.

Аз не съм лесна за обичане и ще го разбереш веднага. Мога да бъда инатлива, но винаги ще се придържам към това, което кажа. Но знам, че именно това ми поведение и характер ще бъдат причината да се влюбиш в мен в момента, в който ме опознаеш. Ще обичаш моята енергичност и позитивизъм към всичко на този свят. Работих много, за да стигна там, където съм днес и няма да се откажа от себе си за нищо на света.

И тъй като мога да бъда малко емоционална, имам и способността да те обичам като луда, нещо което ще ти хареса. Нещо, което ще се хареса на всеки. Ще се събудя рано и ще ти направя кафето така, както го обичаш. Ако някога се почувстваш самотен или несигурен, аз ще бъда първият човек, който ще те успокои и ще ти помогне да се справиш с всичко. И когато животът започне да те затрупва с проблеми, аз ще бъда там, за да се борим с тях заедно и да можем да си проправяме път в живота.

И аз ще се боря за всичко това, когато спечелиш сърцето ми и станеш ценен за мен. Аз имам голямо и щедро сърце, което ще бъде твое завинаги. Също съм и много естествена, така че знай, че между нас нищо няма да бъде насилвано. То просто ще се случва естествено и искрено. Аз не съм от типа хора, които пришпорват нещата или карат околните да се чувстват неудобно. Ето защо никога няма да почувстваш, че те принуждавам да направиш нещо.

Искам също така да благодаря, че ме обичаш, защото не съм с лесен характер. Знам го.

Мога да бъда затворена, понякога малко егоистична и да се движа по мой си план през повечето време. Наистина, няма да имам нужда от теб, но ще те искам повече, отколкото някога съм си представяла.

Но това също ще отнеме време.

Защото истината е, че съм била наранявана много в миналото. Повече, отколкото знаеш, повече, отколкото може би някога би могъл да си представил. Аз не съм от типа хора, които веднага ще го споделят и ще го кажат на глас.

И понеже съм била наранявана и оставяна по-често, отколкото аз съм оставяла някой, да бъда открита с теб ще отнеме време. Това ще стане, когато спечелиш доверието ми, а аз никога не го давам даром.

Но аз също искам да знаеш, че ще си струва. Щом те допусна до себе си, никога няма да те излъжа. Няма да се отнасям към теб като към по-низш от мен.

Всичко ще си дойде на мястото, просто няма да се случи за една нощ. Но това не означава, че за теб няма да се опитам да разруша защитните си стени.

Защото, повярвай ми, искам да бъдеш част от моя живот. И да познаваш миналото ми. Колкото и да е болезнено.

И накрая, искам да знаеш, че дори този прекрасен сън да свърши, винаги ще ти бъда благодарна за времето, което прекарахме заедно. И просто знай, че докосна сърцето ми и душата ми по начин, който никой друг не е успял. Нещо, по което никога не съм мислила, че може да се случи с някой като мен. И затова никога няма да мога да ти се отплатя.

Но мога да ти благодаря. За сега и завинаги. Когато се срещнем и се съберем в едно, ще бъда щастлива. И това ще бъде заради теб.