А трябваше да бъде с перфектно тяло…

Пластични хирурзи съсипаха тялото на 44-годишна танцьорка. Дълги години Рене Талей изкарва прехраната си, танцувайки върху пилон, а понастоящем е управителка на клуб в Лас Вегас. Жената държи да бъде с перфектно тяло и до момента има няколко корекции по себе си. Последната разкрасителна процедура обаче съсипва не само тялото й, но и застрашава живота й.

Провокирана от задните части на риалити звездата Ким Кардашиян, Рене решава да уголеми дупето си. Дни след въпросната операция танцьорката с ужас установява, че силиконовите импланти се движат свободно. Тя не може нито да седи, нито да лежи по гръб, а на моменти дори изпива затруднения с дишането. 4 месеци след интервенцията, Рене посещава друга известна клиника, а лекарите констатират тежко възпаление на меките тъкани и животозастрашаваща чревна инфекция.

Налага се спешна операция по премахване на имплантите, а Рене Талей завинаги се сбогува с мечтата си за перфектно дупе. „Щастлива съм, че спасих живота си”, признава жената, която е категорична, че ще търси съдебна отговорност от медицинския екип, ангажиран с първата операция. Операцията и лечението след това възлизат на малко над 200 000 долара.

Вижте я във видеото: