Днес последното, от което имаме нужда е реденето на безкрайни опашки, за да платим сметките си. Една от водещите компании за кредитиране в България – Кеш Кредит, предлага нова услуга, която предоставя бърз начин да се справиш с неотложните битови задачи.

С новата услуга на компанията, всеки може да плати сметките си за ток, телефон, вода, парно, да си купи винетка, да плати битовите си задължения и много други на едно място. В допълнение, с всяка платена сметка се трупат точки по лоялната програма на Кеш Кредит, което позволява на платеца да разменя натрупаните точки за подаръци и отстъпки, веднага след като стане клиент на компанията.

Освен новите си иновативни услуги и промоции, до 28.02.2021 г., компанията предлага и много подаръци. Един от тях е именно осребряването на 100 сметки, платени в офис на компанията . Всеки, който кандидатства и бъде одобрен за кредит до 4000 лв. или плати сметките си в офисите на Кеш Кредит, автоматично може да стане победител и да вземе една от 100 броя награди.

За повече информация всеки желаещ може да свърже с Кеш Кредит на безплатния телефон 0800 200 88 или да посети официалния сайт на компанията.