Винаги сме вярвали, че животът в имението Плейбой е едно неспирно парти. Но след смъртта на Хю Хефнър през 2017 година, започнаха да стават ясни някои тъмни факти за него и отношението му към жените.

В последния епизод на документалния сериал "Тайните на Плейбой" Кариса Шанън, която излизаше с основателя на Плейбой, сподели, че сексът с него е "като изнасилване".

Шанън и нейната сестра близначка Кристина Шанън започват да се виждат с Хефнър, когато са на 18, а той на 83, появявайки се в последния сезон на риалити шоуто "Момичетата в съседство". Въпреки че шоуто изобразява отношенията им с магната като забавни, странни и ексцентрични, сега сестрите споделят, че реалността е била далеч по-различна.

Близначките Шанън работят в ресторант в стил Hooters в Клиъруотър, Флорида, когато са потърсени да направят пробна снимка за Плейбой. Снимките привличат вниманието на Хефнър и тогавашната му приятелка Холи Медисън. Кариса и Кристина Шанън са обявени за плеймейтки през юли и август 2009 г., преди да бъдат поканени да се преместят в Лос Анджелис и да живеят в имението на Плейбой с Хефнър.

Кариса Шанън споделя, че не е имала никаква представа какъв ще бъде животът с Хефнър, докато през нощта на техния 19-ти рожден ден, тяхната колежка от "Момичета в съседство" Кендра Уилкинсън кани сестрите да пушат канабис в спалнята му, но не се появява. Вместо това се появява "супер нервен" Хефнър, който предлага на момичетата хапчета, с които да се успокоят. Кариса споделя, че това ги е довело до най-пияното състояние, в което някога са били.

Тя твърди, че Хефнър се е възползвал от ситуацията като ги е насилил да правят орален секс. "Никога преди не бяхме правили тройка заедно, никога не бихме искали“, споделя Кристина Шанън в шоуто. Кариса добавя: "И това беше нашият 19-ти рожден ден. Никога няма да забравим това."

"Само си представете това, просто старата му ръка някак се тресе, когато докосва гърдите ви", добави тя. "Сякаш правиш секс с дядо си." След като Хефнър заспива, близначките се оттеглят в стаята, в която са ги настанили.

"След тази нощ вече не чувствах, че тялото ми е мое", каза Кристина Шанън и добави, че се чувства „използвана, отвратена". Кариса споделя, че тя и сестра й са се съгласили, че Хефнър "ще гори в ада", но смятат, че мечтите им за кариера ще умрат, ако напуснат имението. С течение на времето сестрите споделят, че са започнали да пият повече, за да се справят с безпокойството, което Хефнър им причинява. "Бяхме пияни всяка вечер... всяка вечер - за да се опитаме да се справим с него", споделя Кариса Шанън.

Най-лошият момент за Кариса Шанън идва, когато тя открива, че е бременна, докато си прави кръвен тест преди пластична операция. "Получих обаждане и чух: „Хей, ти си бременна", сподели тя. "Казах си: "Кой друг знае за това? ... Не се обаждайте на Хеф, не се обаждайте на никого, не искам никой да знае."

"Не исках той да иска да го имам. Не исках да оставам още повече в този балон. Мисля, че това щеше да е начин той да ме контролира още повече, да ме държи на каишка", споделя тя. "Чувствах се отвратена от тялото си", продължи тя. "Чувствах, че в мен има нещо извънземно. Бях изнервена. Просто исках да се приключи с това. Трябваше да го махна и го направих...", споделя през сълзи Шанън.

"Всеки път, когато го правих с него, беше като нападение", споделя Кариса за секса с Хефнър. "За мен това е като изнасилване. Той се опитваше да ни контролира напълно във всичко, така че съм щастлива, че направих аборт."