В днешно време е трудно да кажем коя снимка е истинска и коя не е. Повечето фотографии в социалните мрежи и списанията са в малка или голяма степен променени със софтуер. Всички тези коригирани и ретуширани изображения променят представата ни за реалността.

Някои модели обаче не се примиряват с това и искат да отворят очите на хората. Искаме да ви представим моделите Диана Сирокай (на лявата снимка) и Кали Торп (на дясната).

Двете дами са обединили сили с фотографката Кариза, за да покажат на какво е способен „Фотошоп“. Те го помолили да ги направи по-слаби и да направи някои драстични промени. 

Ето какъв е резултатът:

„Изглежда страхотно и по двата начина, пише Диана в своя профил в Инстаграм. Целта ни беше да покажем до каква степен са променени снимките в социалните мрежи и медиите. На такива снимки моделите и звездите дори не приличат на себе си. Живеем в такъв фалшив свят, време е да се върнем към реалността. Обичайте себе си и право напред!“

Това не е първият път, в който Диана споделя мнението си по този въпрос. Наскоро тя публикува снимка на себе си до тази на Ким Кардашиян и написа: „И двете сме жени, просто имаме различни фигури“.