Преди да кажеш заветното „Да“, трябва да знаеш в какво се забъркваш. Дали звездите ви предричат бляскаво бъдеще, дали сте съвместими? Прочети нататък и ще разбереш!

Днес ще ти разкрием какви са предимствата и недостатъците на всеки мъж спрямо зодиакалния му знак. Прочети какво казва астрологията за твоя любим, за да си подготвена.

Овен

За твоя радост, с партньор Овен няма опасност да ти е скучно, защото те са веселяци, които обичат приключенията. Подготви се за шеметни пътувания и много смях.

Обаче животът с тях не е само усмивки, защото понякога те са егоистични и обичат да контролират партньорите си.

Телец

Добрите новини са, че той е верен, трудолюбив и ще се прибира у дома по едно и също време вечер. Определено можеш да разчиташ на него. Освен това той е чревоугодник и можеш да бъдеш подготвена за много вкусни изненади. Луксозните подаръци и романтичните срещи, които той обича, също ще те разглезят.

Лошото е, че той изисква от теб същата отдаденост, така че, ако си по-свободолюбива – ще имаш проблем. Освен това... не знаем как да ти го кажем, но понякога може да е малко скучен, защото е толкова предвидим.

Близнаци

Този мъж умее да омайва околните с приказки, което си има своите положителни и отрицателни страни. От една страна, той е много интересен, умен и забавен, но от друга – никога не млъква! Най-вероятно ще му е трудно да те изслушва, защото обича да е в центъра на вниманието. Ако ти също си разговорлива – не знаем как ще се надприказвате! Освен това той обича разнообразието и трудното се обвързва.

Рак

Той е като голямо плюшено мече, което обожаваш да гушкаш! Да, той е мил, сладък, грижовен, уважава майка си и много добре разбира чувствата ти. Лошото е, че има високи очаквания към жените и иска да си поне толкова добра, колкото майка му! Освен това Раците са много емоционални личности и понякога може да е по-кисел и от теб, когато си в цикъл... което никак не е секси.

Лъв

Скука и Лъв са две взаимоизключващи се понятия. Той е майстор на забавленията – енергичен, чаровен и душата на компанията. Около него винаги е щур купон.

Неприятната част идва, когато той не е в центъра на вниманието. Тогава започва да се цупи и да показва своята суетност. Най-добре окачи две огледала в банята, защото ако е само едно, никога няма да се вредиш за него.

Дева

Ако обичаш реда, мъжът Дева е точно за теб. Той е отдаден, съсредоточен и здраво стъпил на земята. Обаче може да е малко краен в манията си за контрол и в желанието си да организира всичко, той често се оставя на рутината и понякога животът ви може да е твърде еднообразен, ако оставиш всичко в негови ръце. Освен това често е доста капризен и му липсва увереност. От друга страна, той е интелигентен и се грижи за здравето си, което пък може да е малко изнервящо в сезона на грипа, когато след първото кихане тича до аптеката, а всяка болежка е сигнал за животозастрашаващо състояние.

Везни

Той приятен събеседник, романтичен и мил, добър е не само към теб, но и към всички останали, което е неустоимо качество. От друга страна, той често е колеблив и нерешителен, освен това често е неверен. Дори да е само твой, понякога ще трябва да се съревноваваш с други жени за него, защото той просто е неустоим чаровник, който пленява всички сърца.

Скорпион

Скорпионите са верни, страстни, целенасочени и решителни. Освен това са страхотни любовници, но това сигурно си го знаеш. Недостатъците им ли? Много са прикрити, често пазят тайни и не са напълно искрени. Освен това имат остър език и понякога не осъзнават как думите им нараняват околните.

Стрелец

Те са винаги готови за поредното приключения, защото са родени за пътешественици. Освен това те са много интелигентни. За съжаление обаче, често ще трябва да се бориш с техния инат, те мразят да губят и няма да се признаят за победени, дори да са сбъркали. Те често са големи всезнайковци.

Козирог

Той е трудолюбив и твърдо решен да успее в живота, което го прави стабилен партньор, който ще подсигури дома ви. Той е много всеотдаен и лоялен, но освен това притежава силна воля и желание да бъде независим. За съжаление, може да е доста твърдоглав и да се старае да контролира всяка част от живота ти. Козирозите не се славят със своята емоционалност, така че понякога може да ти се струва малко откъснат от връзката ви.

Водолей

Той е млад по душа, затова винаги е настроен за веселба (във и извън спалнята). Притежава богато въображение и е търсач на нови усещания. Лошото е, че невинаги може да разчиташ на него, защото е бунтар и понякога обича да върви против правилата просто защото му се струва забавно.

Риби

Рибите са мили, романтични, страстни и страхотни слушатели. В една връзка те дават сърцето и душата си за другия. Всичко би било чудесно, ако се славеха и с постоянство. Те могат в миг да охладнеят и да се сърдят дълго време. Колкото и влюбени да са, никога не знаете какво да очаквате от тях, защото днес могат да се събудят в лошо настроение и да си го изкарат върху теб.