Знаете ли колко пъти на ден средностатистическият човек мисли за секс? Проучвания показват, че средно 25 пъти на ден мисълта за секс изниква в съзнанието на хората. Вероятно често осъзнавате, че мислите за половия акт, но никога не сте преброявали колко точно пъти тази мисъл минава през съзнанието ви. Това е съвсем нормално, вече може да кажем, че темата за секса все повече навлиза свободно в общественото съзнание и хората я обсъждат по-спокойно.

Днес, когато комуникираме главно през социалните мрежи, когато си разменяме съобщения с някого дори в самото начало на отношенията си, вече може да кажем дали има и колко е сексуалната енергия между нас.

От астрологична гледна точка има зодии, за които това е от голямо значение за продължаването на отношенията. Както либидото ви, така и зодията ви са решаващи за това колко често мислите и искате секс. Очевидно е, че има зодии, които жадуват за повече експерименти от други. Разбира се, либидото на всеки отделен индивид е различно и се влияе от куп неща, но ето какво говори зодията ви за сексуалния нагон, които притежавате. 

 
 
 
Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Ein Beitrag geteilt von пастель (@pastel.in)

 

Овен 

Овенът обича състезания и иска да покаже колко е страстен, уникален и неустоим. Той обича битките и за него не е проблем да се бори за себе си. Лесно отстранява съперниците си и такива моменти на победа събуждат у него необикновен вид страст и сила. Зодиите Лъв, Стрелец, Близнаци и Риби могат да го заинтригуват. 

Телец

Телците са с романтична душа. Фокусират се върху един човек и очакват същото от другата страна. Обичат спокойствието, като романтична вечеря на свещи и филм за двама. Играта за тях започва точно тогава, защото постоянно са на границата между доброто и лошото. Така те могат да ви изненадат приятно с уменията си за съблазняване, защото само с една милувка това ще се превърне в най-добрия секс, който някога сте правили. Често избират Рак, Дева и Козирог.

Близнаци 

Близнаците не могат да си позволят да скучаят в спалнята. Винаги са готови за нови преживявания без колебания и с голямо удоволствие ще изпълнят вашите фантазии. За Близнаците разговорите за секс са също толкова важни, колкото и самият акт, за това не се изненадвайте, ако на първа среща повдигнат тази тема.

Рак 

Раците сами по себе си са трудни за побеждаване. От една страна заради необходимостта всичко в живота им да е перфектно, а от друга заради несигурността да започнат връзка с някой, който е непокорен. Искат мирът, който са създали около себе си, да не се нарушава, но често Скорпионите, Рибите и дори те самите си вредят. На първо място за тях е доверието, а след това идва всичко останало. А когато стигнете до второто, ще разберете колко много обичат любовната игра и сексът в съзнанието им е почнал много по-рано. Когато дойде този момент, ще разберете, че чакането си е струвало.

Лъв 

Те са много страстни любовници. Лъвовете са готови да се борят за любимия човек. Естествено обичат да са в епицентъра на случващото се, а това се отнася и до секса. Те трябва да са доминиращи, но също така обичат да се борят за надмощието над половинката си. Това е причината да избират Овен, Стрелец и Близнаци.

Дева 

Девите са резервирани в началото на връзката, особено ако става въпрос за секс. Те постепенно отварят нови хоризонти пред Козирог, Телец, Риби и Скорпион и показват своите фантазии. Претърпяват цялостна метаморфоза и развиват сексуалния си живот, което повишава стандартите им, така че се стягайте, защото ще очакват от вас много.

 
 
 
Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Ein Beitrag geteilt von пастель (@pastel.in)

 

Везни 

Известно е, че Везните имат любвеобилна натура, копнеят за сърцераздирателни любовни истории, но също така обичат да се поглезят с релаксираща, романтична вечеря с привкус от миналото. Те са романтични и упорити в леглото, така че очаквайте всичко от тях!

Скорпион 

Известни са с това, че са ненаситни, това се отнася и за секса. Ако нямате намерения да ги обичате и уважавате безусловно, то няма как да имате сериозна връзка с тях. Скорпионите са собственически настроени, но когато ги опознаете по-добре, ще видите колко са нежни и внимателни. Обичат да експериментират, така че винаги ще задоволят желанията ви. Пасват си с Риби, Рак, Везни и Водолей.

Стрелец 

Ако искате да имате връзка със Стрелец, то трябва да имате много енергия в себе си. Ако нямате въображение, няма как да възбудите интереса им. Едва ли има играчка, която да не са пробвали или игра, която да им е чужда. Можете да сте напълно спокойни с един Стрелец, защото никога няма да ви е скучно и ще искате да останете заедно завинаги.

Козирог 

За Козирозите е известно, че са срамежливи и сдържани, но в леглото съвсем не е така. Лесно ще ви изненадат с уменията и енергията си. Но за това трябва да са влюбени във вас, защото за тях чувствата са много силни и важни. Най- добре се разбират с Телец и Дева.

Водолей 

Възможно ли е изобщо да се устой на Водолеите и какво е толкова изкусително в тях? Дали заради способността им да показват колко сте важни за тях или заради енергията, която носят? Обичат свободата си, затова няма как да ги вържете към себе си. Не можете да им заповядвате, а само да се присъедините към живота им, както и в секса с тях. Ако се отдадете на страстите с Водолей, ще забележите, че винаги знаят какво да правят с ръцете си, точно това ги отличава от другите. Техните избори са между Близнаци и Скорпион.

Риби 

Рибите обичат прегръдките и им се наслаждават. Имат нужда от дълбока и искрена връзка, която да ги води към секс. По време на секс не харесват много разговорите, обичат романтичните и топли докосвания, затова те най-добре се разбират със Скорпион и Рак.