Подари сърцето си на Дева, ако си готов да се отдадеш изцяло на връзката си с такава жена и си сигурен, че това е твоята половинка. 

Подари сърцето си на Дева, ако искаш да внесеш промяна в живота си. Ако искаш най-после да имаш най-прекрасния човек в живота си, който да те предизвиква и кара да се радваш искрено на всичко около теб.

Подари сърцето си на Дева, ако искаш искаш да имаш независима жена до себе си. Представителите на зодията са самостоятелни и не желаят да се чувстват така, сякаш имат нужда от някого, за да оцелеят. Ако нямаш проблем с това половинката ти да отказва помощта ти всеки път, трябва да се разкриеш пред нея. Запомни, че Девата иска помощ само когато има сериозен проблем, който не може да разреши сама.

Подари сърцето си на Дева, ако искаш да бъдеш обгрижван, защото тя не гледа само себе си, но ще се грижи и за теб. Ще иска да успяваш винаги, ще те подкрепя и ще бъде твоя опора във всичко. А ако искаш това, именно тя е правилният човек за теб.

Подари сърцето си на Дева, ако искаш човек, който не само ще се труди за теб, но и за връзката ви. Тези хора знаят какво искат от живота и се стремят да постигнат мечтите си, живеят на пълни обороти и вдъхновяват хората около себе си. Избери я, защото любовта, която ще ти даде, ще е вечна. Девата се влюбва бавно, защото внимава, но направи ли го веднъж, няма връщане назад.

Подари сърцето си на Дева, ако искаш да имаш и собствен живот във връзката. Представителките на тази зодия не искат цялото внимание само за себе си и не са обсебващи, защото са заети точно толкова, колкото ти си. Ако искаш връзка, основана на доверие, уважение и любов, знаеш какво да направиш.

Подари сърцето си на Дева, ако се налага да изчистиш и подредиш аспекти от живота си. Девите са луди на тема чистота и могат да ти помогнат да се преобразиш само за секунди.

Подари сърцето си на Дева, ако имаш нужда от човек, който да ти се доверява, а и ти на него. Ще знаеш, че тя е себе си, когато се държи естествено.

Подари сърцето си на Дева, ако ти е писнало да търсиш перфектната любов. Тя е точно там - при нея!