Често боледуваме, защото организмът и имунитетът ни са отслабнали. Причини за това са например стрес, нездравословно хранене, преумора. Понякога истината и решението на проблемите ни се крие в простите неща.

Всички знаем, че сънят е здраве, но често подценяваме пълноценния сън. Той ни е необходим, за да бъдем здрави и да се чувстваме добре. Не бива да забравяш, че времето, в което спиш, тялото, организмът и мозъкът ти си почиват, за да имат сили за новия ден.Повече сън е равно на по-малко стрес, което от своя страна подсилва организма и подсилва имунитета.

Освен сънят, има и растения, които подсилват имунитета и предпазват твоето тяло от разболяване. Едно от чудесата на природата е растението Алое Вера, което е известно с естествената си способност да увеличава имунитета на тялото. Освен това хидратира, успокоява и обновява кожата. Алое Вера има естествени, успокояващи и обновяващи кожата свойства. Използва се като естествен антибиотик.

Водени от тези фактори от Дормео България вярваме, че здравословният сън трябва да бъде достъпен за всеки.

За това и създадохме Топ Матрак Алое Вера 3+1. Той е измислен така, специално, да се грижи за теб и твоя здравословен и ободряващ сън. Освен това е подходящ за хора с алергии. Превръща канапето или стария матрак в удобна повърхност за сън само за миг.

• Осигурява отлични условия за сън, благодарение на висококачествената пяна Екосел® от ново поколение

• Покритието е обогатено с екстракт от Алое Вера, за да увеличи мекотата и удобството на матрака

• Благодарение на пяната Екосел®, топ матракът ще запази формата си с времето, за да ти окаже необходимата поддръжка

• Третирането CleanEffect®, на топ матрака, осигурява защита от акари, бактерии и неприятни миризми

Можеш да го използваш навсякъде: на дивана, сгъваемо легло, върху матрак, пода, в къщата за гости, на къмпинг, в студентско общежитие, когато имаш гости.

Възползвай се от голямата отстъпка и грабни топера с 50% отстъпка в цената. Прочети повече за Топ Матрак Алое Вера 3+1 и се възползвай от отстъпката сега.