Днес един от любимите актьори на дамите - Пол Уокър щеше да отпразнува своя 46 рожден ден. Освен, че бе екшън герой със завидни умения зад волана, всички ние ще го запомним като благородна душа с вдъхновяваща нагласа към живота и няколко ценни урока за живота.

Животът е твърде кратък. И най-голямото проклятие е да се влюбиш в някого.

Не мога да разбера защо някои се оплакват, че папараците ги преследват постоянно. Ами тогава защо ходят да пазаруват в най-голямата тарапана по "Родео драйв"?

Имам страхотен хангар със 17 коли в него. Луд съм по тях. А това място е истинска фантазия, моя сбъдната мечта. 

Мога да ви заведа на разходка по плажа и да ви разкажа за всяко творение на природата, което ще открием там... Дори мога да ви кажа и латинските им имена. 

Нека семейството ти бъде главен приоритет!

Аз съм доста мек мъж. И лесен за общуване.

Ако покажеш малко добра воля, просто е невероятно какво може да се постигне.

Знаете ли, единственото, което наистина има значение, е хората, които обичате, да са щастливи и здрави. Всичко останало е просто поръската на мелбата.

Холивуд е странно място - тук всеки иска нещо повече от реалното. Това е доста странно за мен и е компромис. Но моля, заповядайте в хиперреалността.

Харесвам естествени, срамежливи момичета.

Ако един ден скоростта ме убие, не плачете, защото аз се усмихвах.

Животът е приключение!

Да бъда баща - това е основният фокус през по-голямата част от времето ми. Актьорството е моя професия, но не и мой живот.

Аз съм такъв тип човек, че по-скоро ще съм недоволен от себе си, отколкото да се възгордея.

Моят баща е закрилник. Истински каубой от старата школа.

Аз съм ходещо, говорещо противоречие. Обичам животните и ги преследвам. Хем ги спасявам, хем ги убивам. Работя за опазване на околната среда, но през уикендите карам състезателни коли. Все едно съм хипи, което обича пушки.

Ако не се състезаваш, за да спечелиш, тогава за какво се състезаваш?

Винаги съм искал да се състезавам с автомобили!

В семейството ми всички сме си много близки. Родителите ми никога не са възприемали актьорството на сериозно. Те го приемат просто като начин, чрез който изкарвам парите си и помагам на семейството си.

Стани велик или се откажи!