Проблемите с опорно-двигателния апарат засягат голям процент от хората в съвременния свят. Износване на ставите, възпаления, понижена костна плътност. Добрата новина е, че български учени доказаха, че Екстрактът от охлюв има силата да съхрани качеството и удоволствието от движението за дълги години! Подпомага еластичността на ставите, повишава костната плътност и здравината на костите, действа благоприятно върху сухожилията и хрущялите. Подпомага намаляването на болката и сковаността.


HELIX OSTEO SYSTEM (ХЕЛИКС ОСТЕО СИСТЕМ) е натурален продукт, разработен от научен екип от БАН след дългогодишни и задълбочени проучвания. Той е създаден на основата на Екстракт от охлюви (SNAIL HELIX ASPERSA). Съдържа глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи. Безценни за възстановяване и поддържане на еластичността на ставите и здравината на костите. Вижте повече ТУК.

Допълнен с органично сярно съединение MSM (methyl-sulfonyl-methane), подкрепя възстановителните процеси, съдейства за облекчаване на болката и намаляване на възпаленията. Друга съставка в продукта е Екстракт от семена на целина. Богат източник на витамини, минерали и 3–n–бутилфталид. Намалява болката и сковаността, подобрява подвижността. Желатинов хидролизат, който действа благоприятно върху състоянието на ставите, костната плътност, хрущялите, кожата и косата. Действието на HELIX OSTEO SYSTEM се допълва от ценния Д-пантенол с високи противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Още за състава, вижте ТУК.


Всички тези съставки са много полезни при проблеми с опорно-двигателния апарат. А заедно, в синергия, действието им е максимално пълноценно и ефективно. Ето защо HELIX OSTEO SYSTEM въздейства толкова благоприятно при болки, трудна подвижност, износени стави, заседнал начин на живот. Подпомага по-бързо възстановяване при травми и наранявания. Продуктът може да се приема и с цел превенция. Още информация и как да поръчате, вижте ТУК.