Тя е известна като принцесата на попа, но Бритни Спиърс някога е била готова да стане истинска принцеса. Твърди се, че 40-годишната певица е имала онлайн романс с 40-годишния принц Уилям, когато двамата са били тийнейджъри, но нещата не са стигнали по-далеч. Какъв щеше да бъде светът, ако романсът беше прераснал в брак? Оставяме на въображението ви. А кой твърди, че между Бритни и Уилям е имало нещо – продължете да четете, за да разберете!

През 2002 г. Бритни каза в токшоуто на Франк Скинър, че си е разменяла имейли с херцога на Кеймбридж и дори го е поканила на вечеря, докато е била на турне в Обединеното кралство.
За съжаление, шансовете на Бритни да продължи с ухажването на Уилям и в крайна сметка да стане кралица са попарени, защото той не се появява. „Значи принц Уилям ти върза тенекия?“, попита я Франк, а Бритни потвърди.

Когато дава това интервю, Бритни е във връзка с колегата си Джъстин Тимбърлейк. Британското издание The Sun пък съобщи, че вместо да се срещне с поп принцесата, принцът е избрал да отиде на лов на лисици.

Слуховете за онлайн връзката между Бритни и Уилям се въртяха месеци преди интервюто на Бритни, но винаги бяха отричани от Бъкингамския дворец.

През септември миналата година кралският биограф Кристофър Андерсен сподели още повече подробности за кибер аферата: „Уилям и Спиърс се опитаха да се свържат, когато бяха млади“, твърди авторът в книгата си „Братя и съпруги: Вътре в личния живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган“. „Възможно е да е имало телефонни разговори между тях, но не си спомням да са успели да се срещнат наистина през този период“, потвърди той.

През 2003 г. Уилям започва да се среща с сегашната си съпруга Кейт Мидълтън. Междувременно Бритни се раздели с Джъстин Тимбърлейк в края на 2002 г.