Мило момиче, време е за нова игра! Лятото е само след няколко месеца и е време да помислиш как да привлечеш всички погледи върху себе си. И не, не говорим нито за диети, нито фитнес режим, нито пък за актуалните за предстоящния сезон модели бански костюми. Става дума за онзи любим аксесоар, който трябва да е също толкова страхотен, колкото е и самата му притежателка - плажната кърпа!

А кърпата на Dama.bg е точно това, за което ти говорим - изключително удобна, голяма и с нежна плюшена материя, която да гали кожата ти под слънчевите лъчи. Бъди сигурна, че благодарение на модерния ѝ розов цвят и стилния цитат на великата Коко Шанел няма да останеш незабелязана на плажа!

И за да бъдем сигурни, че ще се чувстваш, а и изглеждаш прекрасно на плажа, екипът ни реши да организира малка игра, в която точно ти да бъдеш късметлийката, която ще посрещне лято 2018 с най-красивата кърпа на плажа! Единственото, което трябва да направиш е да последваш Dama.bg в Instagram и да стискаш палци да изтеглим твоето име. Победителката ще бъде обявена със специално постче на 27.02.2018 г. 

Пожелаваме ти успех!