Дами, какво е нещото, което бихте определили като най-съкровената мечта на средностатистическата жена? Да си хапва толкова, колкото си иска, без, разбира се, да напълнява и с грам или по-скоро да намери принца на бял кон, който да е едновременно красив, богат, с готина работа, да обича животните и децата (и, разбира се, мама!)? Е, нека си признаем - точната дефиниция на тази мечта е по-скоро обречена кауза, отколкото нещо конкретно. Но знаете ли, аз бих добавила още едно нещо, с което, сигурна съм, повечето от вас ще се съгласят - чист дом, който не изисква много усилия. А ако има вариант и цялата досада по поддържането му да се случва без наше участие - няма да има цена!

Как бихте реагирали, ако сега ви споделя, че сбъдването на това женско желание е напълно възможно? Време е да забравите за досадното чистене, защото умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо вас!

Maya e умна прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. Защо Maya съществува? За да може твоят живот да е по-лесен, да не инвестираш време в неща, които могат да бъдат свършени от робот. Maya иска да ти даде възможността да инвестираш време в близките си, а не в домашни задължения.

Maya чисти всякакви подови настилки

Maya ефективно почиства разнообразни повърхности. Можеш да разчиташ на Maya да забърсва, почиства или прахосмуче пода вкъщи.

Maya стига навсякъде

Със своите само 6 см, Maya е пригодена за почистването на трудно достъпните места под мебелите, където се събират всякакви мръсотии и бактерии.

Филтърна система

Тройната система за филтриране на Mayа предотвратява прахово изтичане, а последваща възможност за замърсяване е невъзможна. Прахов филтър, HEPA и филтър с активен въглен пазят белите дробове на цялото семейство.

App.png - Мобилното приложение на Maya позволява неограничения ѝ контрол където и да сте.

Battery.png - С издържливостта на батерията на Maya (7000 mhA), можете да сте спокойни, че работата ѝ никога не остава наполовина свършена.

Camera.png - Вградената камера на Maya ти позволява да следиш нейните движения, както и да заснемаш видеа или снимки през мобилното ѝ приложение.

Modes.png - За спестяване на време и усилия, предварително зададените режими позволяват на Maya да се движи без нужда от твоето внимание. Можеш да избереш между Auto, Wall-F и Spot почистване. Бързо и лесно, Maya върши своите задължения абсолютно сама.

Sensors.png - Прецизните сензори на Maya отчитат всеки обект, който би се изпречил на пътя ѝ като създават виртуален образ на помещението.

Smart.png - Благодарение на своя интелект, Maya е способна да сигнализира за пречките възпрепятстващи нейното функциониране.

Timers.png - Бързо и лесно можеш да зададеш часа, в който Maya да почисти където и както пожелаеш.

Water Cleaning.png - С капацитет на водния контейнер от 280 мл., Maya може да почисти пространство с големина до 200 квадратни метра.

Maya пристига със: пълни инструкции за употреба, aдаптер, четки, прахов контейнер, воден контейнер, батерия, зареждаща станция, дистанционно управление и моп.

Време е да се насладиш на качествените моменти вкъщи!

Научи повече за Maya тук