Всички знаем онова невероятно ухание, идващо от простора, на който дрехите са наредени прилежно като врабчета по жица. Този аромат носи редица спомени от детството ни, когато сме се цапали докато сме играели навън, разливали сме течности и сме правили купища пакости, а мама все е трябвало да ходи по нас и да пере. В момента, в който всяко малко момиче напусне родната къща, този малък детайл – прането на мама - ужасно много започва да й липсва, защото освен, че то винаги е безупречно, също така ни носи усещането за дом, уют и топлина. Колкото и да сменяме перилните препарати, рядко постигаме онова изпиране на дрехите, както от детските ни спомени. Или пък можем?

 

LG създаде два модела перални, които изпират дрехите перфектно, изсушават ги и премахват всички гънки. Новите уреди - 9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N ни помагат да си върнем това невероятно усещане, което поражда в нас прането на мама. Разбира се, те са много по-модерни и притежават повече функции, за да успеят да се погрижат за дрехите ни така както само родната ни майка би се погрижила.

Една от най-впечатляващите характеристики на тези перални е, че само за 49 минути изпират и изсушават дрехите, като премахват всички гънки и оставят приятния свеж аромат, за който всяка от нас копнее. Благодарение на технологията 6 Motion Direct Drive можем да изпираме дрехите с по-малко намачквания без те да се повредят. Точно като прането на мама – без нито една гънка, идеално гладко и готово за обличане.

Друга интересна функция на тези перални е тази за освежаване с пара. Тя премахва миризмите от дрехите само за 20 минути и им придава свежест и чистота. А безспорно всяка дама се нуждае от блестящо чисти дрехи с приятен аромат.

Като заговорихме за майки, в момента в който някоя от вас се превърне в такава ще се сблъска с много особености свързани с прането на бебешките дрешки. Новите перални от LG притежават „умна” свързаност, благодарение на която можете да теглите програми от смартфона си. По този начин, когато настъпи най-важния момент в живота ви, ще можете за няколко секунди да изтеглите програмата Baby Care (Бебешки дрехи) и да я инсталирате на пералнята си само с едно докосване на телефона до нея. Друго, което трябва да съобразите като майки е, че детската и особено бебешката кожа е много по-чувствителна и нежна и лесно може да бъде раздразнена. Тези два уреда се грижат и за това, като елиминират  алергените и остатъчния перилен препарат. Така ще можете да сте спокойни за кожата на малкото си съкровище.

Прането на мама е нещо малко, но има голям смисъл. Новите перални на LG могат да ни помогнат да се доближим до онова усещане, което сме имали само вкъщи, близо до простора и да го предадем на нашите деца, когато самите ние станем родители.