Правилният мъж няма да се страхува от теб. Той няма да се плаши от успехите ти, твоята независимост, честността и силата ти. Той ще се радва как правиш всичко със страст и лекота, както и ще иска да си все по-щастлива.

Правилният човек няма да се изплаши от семейството ти, от стриктния ти баща или майка. Ако за теб е важно да се сближи с тях, за да разбере защо си такава, ще го направи без да се замисли. Единственият ще ги приеме с всичките им минуси и плюсове.

Правилният мъж няма да бяга от проблемите. Ще те изслушва и ще говори с теб. Няма да смята, че преувеличаваш, че си честна и истинска. Той знае, че в една връзка няма как всичко да е перфектно. Затова той ще е щастлив да изгладите различията си, макар и да спорите.

Правилният мъж няма да те кара да се чувстваш зле за слабостите и несигурностите си. Няма да те кара да ревнуваш, а обратното – да си важна и сигурна.

Правилният мъж ще се опита да направи всичко за теб и да е до теб. Той няма да си измисля причини, за да не прекарвате време заедно.

Той няма да те пренебрегва и ще ти се отдаде напълно. Няма да иска да те изгуби, защото това ще е най-големият му страх. Мисълта, че някой друг може да те има, ще го притеснява. Би се борил за теб всеки ден и всяка минута.

Правилният мъж ще се отнася към теб като с принцеса и ще е джентълмен. Той ще ти покаже разликата между истински мъж и объркано момче.