Онзи, който ще прекара живота си до теб, няма да се срамува от недостатъците ти.

Твоята сродна душа, твоята любов, онази, която е истинска, или както го наричаш, няма да се притеснява, че не си перфектна.

Той ще те приеме такава, каквато си. Ще се влюби в несъвършенствата ти. Различното ти мнение и многото идеи няма да са нещо, което той ще иска да промени. Те ще го вдъхновяват.

Правилният за теб човек няма да се притеснява от мислите ти. Той винаги ще е до теб, за да те успокои, за да ти дава сигурност и да е твоя опора. Няма да те съди. Ще разбира защо анализираш всичко отново и отново. Ще знае, че се интересуваш от него и те е грижа.

Единственият за теб няма да избяга, защото сте се скарали. Няма да го е страх да поиска мнението ти и да бъде открит пред теб. Той няма да има против твоите изблици, няма да те изостави, когато си в най-лошите си моменти. Ще е до теб, ще държи ръката ти и ще те увери, че най-доброто предстои.

Правилният човек няма да те съди, че понякога си странна. Твоята лудост ще допълва неговата. Ще те разсмива, докато коремът те заболи. Той ще иска да си себе си пред него, а не да носиш маска и без да те е срам.

Правилният човек няма да се страхува от любовта, която му даваш. Няма да се изплаши от твоята отдаденост. Той ще обича да го заливаш с обичта си към него, да се отнасяш с него по прекрасен начин и няма да иска почивка от теб. Защо ли? Защото ще иска да прекара живота си с теб.

Най-важното е, че той не би те наранил, излъгал или изоставил. Той ще се грижи за сърцето и за душата ти, както ти към неговите.