Когато си влюбена и водиш здравословна връзка, това може да намали нивото на тревожност. Излъчването ти се променя и не си толкова стресирана. Прегръдките и целувките могат да те успокоят.

Ние искаме всеки да изпита магията на любовта. Открихме 12 неща, които ти се случват, щом откриеш Единствения.

1. Любовта е да споделяш не само добрите, но и лошите моменти

Любовта може да продължи дълго и е научно доказано. Тя е глагол, а не съществително. Ако се върнеш уморена от работа и видиш половинката ти да те чака след работа за вечеря, която ти трябва да приготвиш, не е приятно. Трябва да промените това.

Ако партньорът ти те вижда като обект, с който само да се забавлява, това може да те съсипе. Трябва да настояваш това да се промени.

2. Истинската любов са действията

Истинската любов е да сте заедно и в лошите моменти. Често срещано е хората да се чувстват самотни във връзката. Това се случва, когато партньорите изгубят емоционалната връзка между тях.

Ако се обичате, трябва да положите усилия да развиете вашата връзка.

Не бива да насилвате нещата, защото всичко трябва да се случи естествено, за да усетиш магията.

3. И двамата имате своите граници и ги пазите

Хубавата връзка и любовта имат своите граници. Това е като неказано споразумение между половинките, за да не е никой доминантен. Ако комуникацията ви не е толкова добра, това ще се влоши.

Не бива да се страхуваш какво ще кажеш и да премисляш думите си, когато някой се опитва да прекрачи границата. Така показвате уважение.

Когато водиш такива разговори, трябва да си директна и точна. Не забранявай нищо, а открийте заедно изход от ситуацията.

4. Имате сходно виждане за любовта

Подкрепяте се, прекарвате време заедно и се цените един друг. За всяка двойка любовта има различно значение. Едни могат да предпочитат да прекарват времето си заедно в пътувания, а други у дома.

Представата за любов може да се промени с времето, но това не бива да ви плаши. Вие ставате по-спокойни един с друг.

5. Любовта означава общи цели и желания

Хармонията е трудна за постигане, а сходните цели могат да помогнат за това. Има някои неща, които не бива да забравяш. Увери се какво точно искаш и за какво се бориш, а той трябва да направи същото.

6. Споделяте отговорностите

Ако партньорът ти избягва да поеме отговорност за някакви действия, това би афектирало връзката ви. Истинската любов трябва да дава сигурност и подкрепа.

Разговорите могат да помогнат да разрешите проблемите си. Разбери защо половинката ти избягва отговорностите. Причините могат да са различни. По-добре е да повдигнеш темата и да намерите решение.

Когато и двамата се подкрепяте, няма да има дисбаланс във връзката ви. Няма определен начин как да се получи това. Вие сами трябва да откриете онова, което би ви помогнало.

7. Партньорът ти не се опитва да те промени и те приема с всеки един твой недостатък

Ако имаш свои мечти, върху които работиш усърдно, а половинката ти се опитва да промени това, е неприятно. Не трябва да е така. Двойките трябва да се подкрепят и мотивират. Приемете плюсовете и минусите си, за да премине връзката ви на друг етап.

Ако видиш любимия си ядосан или объркан, прояви разбиране. Всеки има право да чувства. Хората не сме перфектни.

8. Ако искаш истинска любов, не си играй

Подобни игри са:

  • Съобщенията със смесени сигнали
  • Вменяването на вина
  • Тестването
  • Сравняването
  • Любовните триъгълници

Манипулацията не е решение. Ако караш половинката ти да ревнува, това само ще навреди на отношенията ви.

9. Когато си влюбена, трябва да работиш в екип с партньора си

Той е с приятелите си, а ти с твоите. Той има своите хобита, а ти други. Всеки трябва да има време за себе си, но трябва да прекарвате и време заедно.

Споделяйте и се грижете един за друг. Давайте си подкрепа. Например, ако пътувате някъде, ти можеш да си неговия навигатор, докато той шофира.

10. Можеш да си уязвима с него

Не забравяй, че можеш да си чувствителна. Да, в ежедневието ни трябва да сме непоколебими, но партньорът ни е до нас, за да ни подкрепи след дълъг работен ден и да се открием пред него.

Понякога да покажеш слабостите си, може да промени всичко и то в положителна насока.

11. Ти ставаш все по-добра, когато си влюбена

Ти се променяш, но не защото някой те кара, а защото се случва естествено. Може да е промяна в стила, в хобитата, навиците. Тази положителна промяна е знак за истинска любов.

12. Започваш да пробваш нови неща

Може би мразиш новите неща, но понякога те биха зарадвали половинката ти. Изпробвай нови хобита, нов вид спорт или дори и нов стил музика.