Помисли си за човека, който те кара да се смееш истински, по онзи начин, докато не можеш да дишаш вече. Ти избухваш, но не те е срам. Чувстваш се добре.

Помисли си за онзи, който те окуражава и подкрепя. Когато отмениш уговорка, той те разбира, защото знае, че си заета, а дори ти носи и кафе, за да те подкрепи. Той се появява внезапно. Показва ти, че и в най-мрачния ден има лъч светлина. Появява се, когато страхът надделява.

Помисли за човека, който разбира и приема твоите несигурности. На него можеш да кажеш всичко. Когато си ядосана, тъжна, засрамена, знаеш, че той ще е до теб. Ти си себе си около него. Пред него си свободна и истинска.

Помисли си за онзи, който би те представил на всеки, който не мисли какво ще кажат приятелите му. Искаш той също да е себе си не само около теб, но и около своите близки, защото има нещо специално. Вярваш му и знаеш, че не би избягал, а би застанал зад действията си. Чувстваш се комфортно около него.

Помисли за човека, който те поглежда в очите и вижда душата ти. Макар и да не си много самоуверена, когато е до теб и те прегърне, ти дава сила да продължиш напред. Когато те хване за ръка, си на седмото небе. Около него ти се чувстваш красива, а той е завладян от теб.

Тогава... Да, той е Единственият.