Скъпи, бъдещи съпруже,

Понякога лежа и си мисля за теб.

Понякога се чудя какво правиш точно в този момент. Спиш ли или си буден като мен? На другия край на света ли си или по-близко? Как се чувстваш? Какво минава през ума ти?

Не знам името ти. Не знам откъде си. Не знам нищо за теб. Не знам как пътищата ни ще се пресекат, но знам, че си там някъде.

И всеки ден се моля за теб.

В ума ми съм си представяла различни сценарии къде ще се срещнем и как изглежда мъжът от мечтите ми. Представям си как седя в кафене, чета или пиша, а ти се появяваш. Представям си как се разхождам в библиотеката или някоя книжарница и се блъскаме един в друг. Случвало се е и във фитнеса. Различни сценарии на различни места.

Винаги съм била безнадеждна романтичка и съм си представяла различни моменти като от филмите и книгите. Знам, че всичко ще се нареди и тогава ще разбера, че ти си онзи, който винаги съм чакала. Ще го усетя. Знам, че ще се влюбя в теб за секунда.

Понякога се чудя какъв е животът ти. Тайно се надявам, че си добре. Надявам се, че си благословен с живота, който винаги си искал. Или може би минаваш през трудности. Ако е така, нека имаш силите да го направиш.

Понякога се чудя, през какво си минал и какви битки си водил. Искам да знам историята зад белезите ти, повече за миналото ти, живота ти, семейството и страховете ти.

Искам да разбера повече един ден.

Понякога се чудя какъв цвят е косата ти, често си мисля и за цвета на очите ти.

Понякога се чудя и какъв си, какво харесваш и не харесваш, какво предпочиташ и мразиш, кой е любимият ти спорт и отбор. Какви са твоите хобита? Какви книги четеш? Кафе или чай обичаш?

Понякога се чудя кога ще започне нашата приказва. Иска ми се да бъде утре, за да е скоро, но и времето да замръзне, ако ти не си готов. Искам го и по двата начина.

Едно нещо знам със сигурност: Нямам търпение да те срещна.

Защото мечтая за теб.

Мисля си кога ще дойдеш, кой ще си, как ще изглеждаш и колко страстен ще си. Мечтая за това какво ще е усещането в прегръдките ти, за кожата ти, за целувките ти и за парфюма ти.

Понякога се чудя дали и ти правиш същото.

Мислиш ли си кога ще срещнеш жената за теб? Мечтаеш ли за мен, за нашето бъдеще? Вълнуваш ли се?

Не знам отговорите, но знам, че някой ден ще ги разбра.

Всеки от нас е водил своите битки, но се надявам, че заедно ще преодолеем всяка една трудност, която се появи. Надявам се, че заедно ще се забавляваме, мързелуваме и ще имаме незабравими моменти. Един от тях ще е денят, в който паднеш на коляно и ме попиташ дали искам да прекарам живота си с теб. Този ден ще си обещаем да инвестираме в общото ни бъдеще, в любовта, в щастието и радостта.

Знам, че няма да е лесно да ме обичаш понякога, но се надявам да видиш отвъд стените ми, защото там стои жена, която чака някой да я обикне.

Нещата няма да са толкова лесни, но ти обещавам, че ще те подкрепям, ще се развивам с теб, ще ти помагам и ще те вдъхновявам. Когато паднеш, ще съм там, за да те изправя. Ще ценя всеки жест и всяка дума. Ще те обичам повече и повече. Макар и бъдеще да е непознато, добро или лошо, съм готова за нашето приключение.

Един ден ще съм в прегръдките ти и ще имам чувството, че винаги е трябвало да съм там. Ще мога да те погледна и ще знам, че ти трябва да си част от моя живот.

Един ден ще се почувствам уязвима, щастлива, но и ще усетя нещо магично. Ще ти дам моето сърце, а аз ще пазя твоето.

Дотогава ще те чакам търпеливо, за да може един ден най-накрая да се срещнем.

С любов,

Твоята бъдеща съпруга